Снимка: БулфотоНовоизбраният американски президент Джо Байдън най-накрая бе поздравен за

...
Снимка: БулфотоНовоизбраният американски президент Джо Байдън най-накрая бе поздравен за
Коментари Харесай

Владимир Путин най-накрая поздрави Джо Байдън за избора му за президент

Снимка: Булфото

Новоизбраният американски президент Джо Байдън най-сетне бе поздравен за успеха си над Доналд Тръмп от съветския държавен глава Владимир Путин. Това беше обявено на уеб страницата на Кремъл.

" Путин пожела на определения президент триумфи и изрази убеденост, че Русия и Съединени американски щати, които носят специфична отговорност за световната сигурност и непоклатимост, могат, макар разликите си, в действителност да допринесат за решаването на доста проблеми и провокации, пред които светът в този момент е изправен ", се споделя в известието.

В приветствената депеша се приказва и за смисъла на руско-американското съдействие, което „ би отговаряло на ползите на народите на двете страни и на цялата интернационална общественост “.

„ От своя страна съм подготвен за взаимоотношение и контакти с вас “, акцентира Путин.

Вчера изборната гилдия в Съединени американски щати даде гласовете си публично, при което Джо Байдън събра 306 гласа, а Доналд Тръмп - 232. За крайната победа са достатъмни минимум 270 гласа на изборните делегати, така наречен електори.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР