Снимка БулфотоМного страни въведоха карантина за влизащите в тях британци

...
Снимка БулфотоМного страни въведоха карантина за влизащите в тях британци
Коментари Харесай

Много страни въведоха карантина за влизащите в тях британци. Джонсън прави спешна среща

Снимка Булфото

Много страни вкараха карантина за влизащите в тях британци или  си до Англия. Това незабавно накара министър председателят Джонсън да свика незабавна среща.

Британският министър председател Борис Джонсън ще ръководи изключително съвещание на Комитета за справяне с спешни обстановки Кобра откакто Франция наложи цялостна възбрана на пътуванията от Обединеното кралство по отношение на новия вариант на ковид, който върлува в страната.

Франция наложи 48-часова възбрана за прекосяване на хора от Англия с всички типове превоз. Пристанището в Доувър затвори за всевъзможен трафик от английска страна до второ разпореждане, поради френските гранични ограничения. От Юростар оповестиха, че след изказването на френското държавно управление, че границата затваря от среднощ, ще могат да правят курсове единствено от Париж за Лондон на 21 и 22 декември.

Говорител на английското държавно управление съобщи, че на съвещанието на Кобра ще бъде разисквана обстановката с пътуванията в чужбина и най-много по какъв начин да се резервира потока от товари от и към Обединеното кралство.

Много страни вкараха карантина за влизащите в тях британци или . Скай нюз категорично загатна България, която приключва полетите към и от Великобританя до 31 януари. Списъкът с останалите страни е дълъг. Сред тях са Блегия, Холандия, Италия, Германия, Турция, Чехия  и Австрия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР