Снимка: БулфотоКирил Николов Вълчев, по-известен като Киро Скалата, направи сензационни

...
Снимка: БулфотоКирил Николов Вълчев, по-известен като Киро Скалата, направи сензационни
Коментари Харесай

Киро Скалата със сензационни разкрития за Анита Мейзер и убийството на мъжа й

Снимка: Булфото

Кирил Николов Вълчев, по-известен като Киро Скалата, направи сензационни разкрития пред в. „ Шоу ” за Анита Мейзер и убийството на мъжа й, написа Блиц.

„ Анита моли до съда да бъде пусната под гаранция. Тя лежи в пандиза към този момент година, присъда няма, тъй като присъдата, която бе призната в деяние, отпадна и би трябвало да си е вкъщи  по принцип. Анита не е никой - нито е рецидивист, нито рисков нарушител, стрелец, престъпник, палач, мафиот... ”, стартира Киро Скалата.

" Може би съм един от първите, тъй като когато се случи, тя пристигна у нас и ми сподели: „ Страшно е! Намерих мъжа ми погубен! “ Аз не можах да допускам и й споделих да викнем лекар да го види. Тя ми отговори: „ Не, в действителност е мъртъв “.....Не съм нито специалист, нито никой. Не знаех даже номера на полицията, че е 112, тъй като още пребивавам в социализма и смятах, че е 160. Никога не съм се обаждал на тези служби. Казах й първо да дойдат ченгетата, да видят материалните доказателства и не се качих без тях.  Доверих й се,  че е умрял  и изчаках да дойдат управляващите, които са профилирани в това.

Веднага реагираха, пристигнаха двама униформени. Тогава се качихме с жена ми да забележим какво е ситуацията. Пък и служителите на реда споделиха да отидем с тях за очевидци. На пода лежеше индивидът, с тил към мен, с каишки на краката и с две каишки на врата. Ръцете му не бяха вързани, бяха свободни. Имаше една локва кръв, служителят на реда отиде напред с жена ми и те го видяха в лице. Аз не се приближих, не ми се занимава, любознание към гибел и грозни гледки нямам. Трябва да си вманиачен да те притегля такова нещо, изключително когато става дума за прочут човек. "  

Какво сподели още той вижте ТУК 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР