Снимка: БулфотоДнес преди обяд от запад отново ще се заоблачи

...
Снимка: БулфотоДнес преди обяд от запад отново ще се заоблачи
Коментари Харесай

По Черноморието облачността временно ще се разкъса и намалее, но отново бързо ще се заоблачи

Снимка: Булфото

Днес преди обяд от запад още веднъж ще се заоблачи и на обособени места в Западна България ще превали слаб сняг, в северозападните региони за малко снегът ще е подправен с дъжд и ще има условия за поледици.

Това заяви за  Агенция „ Фокус ”  дежурният синоптик Мартин Славчев от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). Атмосферното налягане ще продължи да се намалява и ще се задържи по-ниско от междинното за месеца. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югозапад. Температурите едва ще се покачат и оптималните ще са сред 2° и 7°.

По Черноморието преди обяд облачността краткотрайно ще се раздра и намалее, само че още веднъж бързо ще се заоблачи. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

В планините ще е най-вече облачно, само че единствено в масивите от Западна България ще има слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан до краткотрайно мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра – към минус 7°.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР