Снимка БулфотоД-р Мирослав Ненков даде експертно мнение за коронавируса. Той

...
Снимка БулфотоД-р Мирослав Ненков даде експертно мнение за коронавируса. Той
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Кризата с коронавируса не се управлява експертно

Снимка Булфото

Д-р Мирослав Ненков даде експертно мнение за ковид. Той изясни какво би трябвало да предприеме всеки човек, с цел да се пази от коронавирус. Лекарят направи и къс коментар за сегашния здравен министър.

Кризата с ковид не се ръководи експертно.

Това съобщи по БТВ някогашният здравен министър Мирослав Ненков.

Той е безапелационен, че напрежение сред лекари и ресторантьори няма.

„ Няма опълчване. На лекарят му е все едно пациентът, който умира от ковид, къде се е заразил. Той желае да го излекува. За сътрудниците ми е все едно къде са се заразили пациентите. За тях е проблем, когато станат доста болните “, разяснява Ненков.

Той предложи радикална концепция за разрешаване на здравната рецесия.

Бих споделил на хората – няма ограничения, правете каквото желаете. Заразата се предава по въздушно-капков път, би трябвало да носите маски, би трябвало да си миете ръцете. Моята теза е, че всеки един човек носи лична отговорност за своето здраве. Нито персоналният доктор, нито най-големият професор, нито министърът, нито министър председателят дават отговор за моето или за нашето здраве, безапелационен е Ненков.

„ Тази рецесия не се управялва експертно, тя се ръководи и доста политически. “, сподели Ненков.

По адрес на здравния министър Костадин Ангелов, предшественикът му го дефинира като „ горкия “. „ Много неприятен интервал му се падна да е министър “, разяснява Ненков, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР