Снимка БулфотоБившият вече министър на регионалното развитие и благоустройството Николай

...
Снимка БулфотоБившият вече министър на регионалното развитие и благоустройството Николай
Коментари Харесай

Николай Нанков се сбогува във Фейсбук: Благодаря на Бойко, за всички приятели си оставам Ники, а не министър Нанков

Снимка Булфото

Бившият към този момент министър на районното развиване и благоустройството Николай Нанков се сбогува с сътрудниците и сътрудниците си с доста трогателни думи във Facebook. Той пожела триумф на приемничката си Петя Аврамова, написа Блиц.

Ето какво написа Николай Нанков:

" Днес думата е " Благодаря ". Благодаря на премиера Борисов и всички сътрудници от държавното управление за шанса, за поддръжката, за другарството, а и за научените уроци. Благодаря на специалистите и администрацията на Министерство на регионалното развитие, че дружно успяхме да променим темпото и да придвижим всички значими политики и планове. Благодаря на сътрудниците от Парламента за синхрона в законотворчеството, а и за стотиците въпроси, които ни помагаха да доусещаме пулса в обществото. Благодаря на НСОРБ и кметовете за прелестните работни взаимоотношения, а и за поддръжката, която получих.

Благодаря на строителния отрасъл, на архитектите, инженерите и геодезистите за партньорството и отличния разговор. Благодаря на медиите за коректността в отразяването на нашата работа, а и за сигналите и горещите въпроси – коректив, без който не можем. И не на последно място, благодаря на същинските другари и фамилията, за които бях и си оставам Ники, а не министър Нанков. 
Петя Аврамова, искам ти триумф и дано силата бъде с теб!

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР