Снимка: Булфото41-годишен мъж е задържан за 72 часа по обвинение,

...
Снимка: Булфото41-годишен мъж е задържан за 72 часа по обвинение,
Коментари Харесай

Задържаха мъж по обвинение, че е носил на протеста взривни вещества

Снимка: Булфото

41-годишен мъж е арестуван за 72 часа по обвиняване, че е съхранявал и предавал взривни субстанции по време на митинга в София в сряда, осведомят от прокуратурата, представени от " Евроком ".

Установено е, че на 2 септември към 20.30 часа без да има съответно позволение, мъжът е държал в носената от него раница непостоянен брой саморъчно направени взривни субстанции, които предавал на непостоянен брой лица, участващи в митинга. А те о от своя страна ги хвърляли против чиновници на Министерство на вътрешните работи, изпълняващи служебните си отговорности, свързани с защита на публичния ред, като след хвърлянето им взривните субстанции се възпламенявали. За осъщественото от обвинения незаконно действие се планува наказване отнемане от независимост от две до осем години.

Мъжът е с повдигнато обвиняване. А след приключването на ареста ще бъде направено и импортирано искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР