снимка Булфото35-годишен пътник на варненския градски транспорт беше осъден за

...
снимка Булфото35-годишен пътник на варненския градски транспорт беше осъден за
Коментари Харесай

Осъдиха пътник, набил контрольор в градския транспорт във Варна

снимка Булфото

35-годишен пасажер на варненския градски превоз беше наказан за нанесен побой над контрольорка, оповестиха от пресцентъра на Районен съд - Варна.

 

Инцидентът станал на 11 март предходната година в рейс на „ Градски транспорт “. Тогава 35-годишният обвиняем по хулигански подбуди ударил длъжностно лице, при осъществяване на службата му по вътрешен надзор на движението.

На потърпевшата жена били породени леки телесни повреди, изразяващи се в травматичен хематом и кръвонасядане по крайници, които в своята цялост са обусловили краткотрайно разстройство на здравето. 
По силата на реализирано сред страните и утвърдено от съда споразумение с признание на виновността, подсъдимият следва да изтърпи наказание „ пробация “. За период от 6 месеца той предстои два пъти седмично на наложителна регистрация по сегашен адрес и за същия период би трябвало да провежда наложителни периодически срещи с пробационен чиновник.

В негова тежест са всички направени разходи по делото. Пострадалата се уведомява за утвърденото съглашение и опцията да предяви по съдебен ред цивилен иск за неимуществени вреди. Съдебният акт е окончателен.
           

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР