Снимка Булфото150 наши сънародници се прибират утре със самолет от

...
Снимка Булфото150 наши сънародници се прибират утре със самолет от
Коментари Харесай

150 българи от Великобритания се прибират утре

Снимка Булфото

150 наши сънародници се прибират на следващия ден със аероплан от Англия и кацат в Бургас. Те са най-вече от Югоизточна България, само че има и от Северна. На всички идващи ще бъде измерена температурата, ще попълнят заявления и ще минат през нужната процедура в пълномощията на полицията, РЗИ и летищната администрация, обясниха от спешния щаб в Бургас, съобщи marica.bg

Полетът от Англия е първият до Бургас откакто летището в Сарафово още веднъж отвори след една седмица ремонт. Междувременно кметът на Карнобат Георги Димитров успокои през днешния ден съгражданите си в преднамерено послание, че дезинфектантът, с който бе поръсен града в събота от въздуха, е безопасен за хора, животни и растения. 

Такива опасения се чуха след акцията на самолета от селсктостопанската авиация, който изсипа 5 тона от препарата. Акцията бе поръчана от общината, а зърнопроизводители заплатиха полета, с цел да се дезинфекцира изцяло града откакто там бе регистриран първият случай на Коронавирус 19, който донесе 39-годишна жена, работила като готвачка в Банско. Димитров изясни, че употребявал аероплан, с цел да доближи дезинфекцията до всички точки, а за акцията били известени регионалният шеф и РЗИ.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа -->
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР