Снимка БулфотоЗасега коалицията Обединени патриоти“ се запазва“. Това заяви пред Епицентър.бг

...
Снимка БулфотоЗасега коалицията Обединени патриоти“ се запазва“. Това заяви пред Епицентър.бг
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Няма какво да се извинявам на Волен Сидеров

Снимка Булфото

„ Засега обединението „ Обединени патриоти “ се резервира “. Това съобщи пред Епицентър.бг вицепремиерът Валери Симеонов във връзка предизвиканите от водача на „ Атака “ Волен Сидеров кавги в обединението.

Припомняме, че през вчерашния ден Сидеров заплаши, че ще изиска отдръпването на Симеонов от изпълнителната власт. По-късно нахлу на съвещанието на държавното управление с писмо в ръка, настоявайки да получи отговор какви нареждания и защо са издавани, с цел да се подхващат съответни ограничения за инспекции на обекти по Черноморието ни. В късния следобяд водачите на „ Обединени патриоти “ са провели незабавна колекция, на която краткотрайно са потушили напрежението.

„ Виждате, че няма някакви дейности в тази тенденция. Някоя от трите партии да е заявила, че напуща, че скапва обединението “?, сподели водачът на НФСБ в първия си коментар на тежките кавги в дребната коалиция. Той добави, че не е акредитиран да разяснява решенията от съвещанието на „ Обединени патриоти “.

„ Как да завърши тази история, демон да го вземе? Не мога да виждам в бъдещето! “, отговори той в характерен жанр на въпрос дали дребната коалиция няма да се разпадне поради явно непреодолимите и трайни спорове сред партийните водачи.

Валери Симеонов повтори, че няма защо да се извинява на Волен Сидеров. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР