Снимка: БулфотоРепубликанци за България ще обяви до няколко дни решението

...
Снимка: БулфотоРепубликанци за България ще обяви до няколко дни решението
Коментари Харесай

Цветанов обявява до дни решението си как ще се явят на изборите

Снимка: Булфото

" Републиканци за България " ще разгласи до няколко дни решението си по какъв начин ще се явят на идния парламентарен избор. Председателят на партията Цветан Цветанов акцентира в предаването " 12+3 " по БНР, че Републиканци за България принадлежи твърдо към десния политически набор и че с паника гледат към мощното разцепление на десницата, което води до нейното обезличаване. 

" Търсим разговор със съидейници, с цел да не участваме в нарушаването на политическата координатна система, както се предлага от някои за разбиването на ляво - център - дясно ". 

" В момента политическата конюнктура ни дава съображение да считаме, че множеството парламентарно показани партии и новите планове разчитат на страстите, отрицанието, на безпринципното привличане на електорат. Обезпокоени сме от имитацията на промени. Притеснени сме от това да не се трансформира в реплика на смяна за облагодетелстване на избрани кръгове. За нас е значимо, когато участваш в политическия живот на страната, да излизаш с ясни тези, с лица. Нека има конфликт на хрумвания и да се обрисува по-сериозен небосвод за страната ни ", добави Цветан Цветанов.

Той разясни, че от Републиканци за България ще търсят цели, които да обединят всички - демографска рецесия, електронно ръководство и други

" Искаме да запазим данъчната политика, да подкрепим бизнеса, да се възползваме от европейската взаимност ", безапелационен е ръководителят на Републиканци за България.

Според него работата на 45-ия и на 46-ия парламент е посочила делигитимация на парламентаризма. 

" Всичко се правеше единствено на правилото на отрицанието, не се изведоха съществени тематики, с които да се търси какво може да сплоти политическите обединения ", разяснява още Цветанов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР