Снимка: БулфотоОтровното трио в лицето на Велислав Минеков, Николай Хаджигенов

...
Снимка: БулфотоОтровното трио в лицето на Велислав Минеков, Николай Хаджигенов
Коментари Харесай

Отровното трио: Изходът от кризата минава през формулата всички срещу ГЕРБ

Снимка: Булфото

" Отровното трио " в лицето на Велислав Минеков, Николай Хаджигенов и Арман Бабикян подде нова офанзива против държавното управление.

 коментираха пред " Свободна Европа ", че  за тях изходът от рецесията минава през формулата " всички против ГЕРБ " .

" Никой не може да бъде единична опция на ГЕРБ, само че може да има няколко обединения, които да са опция на ГЕРБ, ще би трябвало да се преглътнат обиди и грубо публично мнение, само че това би трябвало да се случи ", разяснява Велислав Минеков. Според него или " хора, които не са си симпатични " би трябвало да решат да работят дружно или " 3-4 пъти ще ни ръководят военновременните държавни управления на Румен Радев ". " Трябва първо да съберем всички, които са за народна власт, а след това - за лява или за дясна народна власт ", разяснява Арман Бабикян.

Адвокат Николай Хаджигенов съобщи, че  в случай че се постанова, тримата биха влезнали и в политиката .  " Ако цената да свалим ГЕРБ и да превърнем страната в модерна, европейска страната, е ние да нагазим в калното тресавище на политиката, което у нас е превърнато в мръсна дума, вместо в нещо съзидателно, в случай че това е цената, която би трябвало да заплати всеки един от нас, то ние евентуално ще я платим ", съобщи юрист Николай Хаджигенов, представен от

Трябва да се употребяват всички принадлежности за напън, с цел да не се случва това, до което стигнахме в България , акцентира Арман Бабикян.

Тримата се изрекоха сериозно във връзка с Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, заявавайки, че те не могат да бъда опция на ГЕРБ. Не към всички политически субекти обаче те бяха толкоз сериозни " Манолова и до през днешния ден е може би първият политик, който е посочил подготвеност да се сложи в услуга на гласоподавателите си , оставете какво е било преди ", разяснява юрист Николай Хаджигенов и добави: " Миналата година Манолова беше единствената опция да съборим ГЕРБ, в този момент митингът сътвори голям брой други благоприятни условия ". Според Арман Бабикян поради апела на Мая Манолова на локалните избори в София, в този момент десницата има 8 районни кмета.

Тримата са уверени, че са подслушавани  и описаха по какъв начин преди време са създали тест дали дейностите им са следени от управляващите. Те заговорили между тях " затваряне на българо-турската граница ", с цел да видят дали ще има реакция на управляващите. " Заговорът беше проведен отлично, очакваше се да дойдат към 250 души от Димитровград, Хасково и Харманли. В резултат 150 служители на реда бяха изпратени на границата с коли, блокираха входа и изхода на Свиленград ", описа Велислав Минеков.

Членовете на " Отровното трио " разясниха и постигнатото от митингите досега. Според Арман Бабикян най-важното, което се е случило е, че " духът от бутилката е излязъл " и че  вече е ясно, че " Бойко  Борисов  няма да бъде повече министър-председател на България " . " Отпуши се тапата на страха. Това е доста значимо ", акцентира той. " Запалихме един огън, от който всеки протестиращ взе по една искрица ", разяснява Николай Хаджигенов.

" Отровното трио " регистрира и, че  даренията за организирането на митингите възлизат на над 150 000 лв. . Парите главно са изразходвани за озвучаване на митингите и за " разпространяване на информация по Фейсбук, стикери, шапки, минерални води, аптечки, палатки, вода и храна за шатрите и палатките на Орлов мост ". За получените пари към този момент е заплатен и локален налог към Столична община. Обвиняемият предприемач Васил Божков не бил измежду хората, които са им дарили пари за митингите. "

Тримата към момента работят над тактиката си по какъв начин да продължат митингите, тъй като  смятат " да трансформират формата на въстанията " . Новата им тактика обаче към момента не била подготвена.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР