Снимка БулфотоДнес сме по-единни, по-сплотени и много повече от миналата

...
Снимка БулфотоДнес сме по-единни, по-сплотени и много повече от миналата
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Патриотите сме ние

Снимка Булфото

" Днес сме по-единни, по-сплотени и доста повече от предходната година ”, съобщи ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на възпоменаталния протест пред паметника  на " Тюркян Чешма ", с който бе отдадена респект на жертвите на Възродителния развой през 1984 година в кирковското село Могиляне, заяви Нова тв.

Карадайъ означи съществуващата рецесия на толерантността в България и Европа и опитите за ксенофобия и разделяне. Той прикани всеки един да направи своя персонален избор и да взе участие на идните избори през 2019 година

„ Местните са надалеч, само че преди този момент са изборите за Европейски парламент. Те са доста значими за Движение за права и свободи, за България, за Европейския съюз. Ако в Европа се регистрира рецесия на толерантността, то тук ние я понасяме всеки ден. В ръководството има националисти, които Европа назовава фашисти. Патриотите сме ние! Ние имаме отговорност към Родината си и сме длъжни да създадем своя избор ”, съобщи още Карадайъ.

Цялото управление на Движение за права и свободи сервираха венци и цветя на Тюркян чешма. По-късно  в центъра на Момчилград се организира възпоменателен протест и бяха сервира венци и цветя пред плочата в памет на жертвите на Възродителния развой.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР