Снимка Булфото, архивПрезидентът направи първо изявление относно инцидента с падналия

...
Снимка Булфото, архивПрезидентът направи първо изявление относно инцидента с падналия
Коментари Харесай

Радев за инцидента с МиГ- 29: Познавам пилота, най-важното в момента е неговата съдба

Снимка Булфото, списък

Президентът направи първо изказване по отношение на случая с падналия аероплан в морето край Шабла. Президентът Румен Радев призова за въздържаност и отбягване на спекулации по отношение на случая с МиГ- 29, който падна в Черно море при осъществяване на подготвителна задача по време на тактическото обучение с бойни стрелби " Шабла 21 ".

Това сподели президентът при започване на срещата на " Дондуков " 2 с управленията на КНСБ и КТ " Подкрепа ".

Всички налични сили и средства са мобилизирани в интервенцията по търсене и избавяне, само че какво тъкмо се е случило, ще има явен отговор, когато се намери т.нар черна кутия, каза Румен Радев.

Президентът съобщи, че най-важното сега е ориста на водача.

Радев уточни, че го познава като прелестен човек и доста добър експерт и чака в най-скоро време да има резултат от интервенцията по търсене и избавяне.

По-рано през днешния ден от Министерството на защитата оповестиха, че при осъществяване на подготвителна задача над морската акватория на България, в границите на тактическото обучение с бойни стрелби " Шабла 21 ", аероплан МиГ-29 от състава на българските Военновъздушни сили е изгубил радиовръзка и е липсващ от радарите в 00.45 ч. Провеждането на учението е прекъснато, написа Novini.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР