Снимка Булфото, архивНикога не съм знаел, ако е имало чести

...
Снимка Булфото, архивНикога не съм знаел, ако е имало чести
Коментари Харесай

Бившият съдружник на Божков по Нова тв: Да прати малко фурми от Дубай. Горанов не е длъжен да знае всичко

Снимка Булфото, списък

Никога не съм знаел, в случай че е имало чести и близки срещи на Васил Божков с министър Владислав Горанов. Нямам такава информация. Но то по принцип Васил вярна дума не споделя, тъй че може да лъже и в този момент. Той не ми е споделя, не ме е интересувало. Това съобщи в утринния блок на Нова телевизия и " Здравей, България " притежателят на хазартната компания Efbet Цветомир Найденов и някогашен съучастник на предприемача Васил Божков, написа fakti.bg.

" Да прати малко фурми ", пошегува се Найденов с Божков, който се намира в Обединените арабски емирства.

" Разделили сме бизнеса си. Върнали сме си лиценза в девет игрални зали, само че това е доста дребна част от нашия бизнес. Върнали сме лиценза, тъй като не желаеме да имаме нищо общо с престъпен нарушител ", разясни за края на съдружието им Найденов.

" Васил Божков ни заплаши с ликвидиране на 12 юни (бел. ред. говорейки за себе си и фамилията си). Дотогава ние сме имали взаимен бизнес в една компания, главно " Еврофутбол ", и в девет игрални зали, което, съизмеримо с " Еврофутбол ", е пренебрежимо малко ", съобщи Цветомир Найденов.

" Имаме си различен бизнес, други игрални зали, онлайн залози, заведения за хранене, цветарски магазини и по този начин нататък. Там той не взе участие. За тези неща се грижа аз от 1998 година. Имаме 20 разнообразни съдружници. Мога ли аз да знам какво е правил всеки един от тях през годините. Чувал съм разнообразни неща, само че не съм задълбавал, тъй като не са ми идвали до главата ", оправда се в ефир Найденов.

" С Божков в никакъв случай не сме били другари, не сме излизали дружно по заведения, не ме е интересувало какво прави. Искам да опровергая един мит - че Божков ни бил основал. Към момента, в който станахме съдружници, компанията ми към този момент действаше от 3 години ", изясни Найденов.

Той твърди, че Божков го е рекетирал още през 2016 година. Найденов не е подал сигнал тогава, тъй като е бил на мнение, че органите на реда няма да вземат ограничения.

" За него да поръча убийството на един човек, е както за нас да си поръчаме пица ", съобщи Найденов.

Според него Васил Божков дава отговор изцяло на описанието на основния прокурор Иван Гешев за поръчителя на пребития проверяващ публицист Слави Ангелов. Той обаче нямал доказателства против някогашния си съучастник.

" Гледах му изявлението. Твърдението, че няма нищо общо с певицата ЛиЛана, е откровена неистина. Тя му беше държанка над 10 години. Той ѝ подари кола, тя си имаше специфичен час за визити в " Нове Холдинг ". Като се вгледаш в детайлите от изявлението на този човек, виждаш, че той искрено лъже ", съобщи предприемачът.

" В хазартния бизнес повече няма да има рекет и търговия - това, което правеше Божков през последните 20 години. Хазартът е характерна материя и министърът на финансите не е задължен да знае всичко, обвързвано с него. Комисията по
хазарта е доста независим орган ", добави Найденов.

Според него измамата на Божков е била доста огромна и никой не е могъл да допусна какво е вършел предприемачът. За Найденов, той би трябвало да бъде върнат назад в България и съден.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.

Примери за подправени вести за ковид:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР