Снимка Булфото, архивКошмарна загуба записа Григор Димитров още в първия

...
Снимка Булфото, архивКошмарна загуба записа Григор Димитров още в първия
Коментари Харесай

Григор спаси 5 мачбола, но изгуби от 53-тия в света в Мадрид

Снимка Булфото, списък

Кошмарна загуба записа Григор Димитров още в първия си мач на влиятелен шампионат по тенис. Най-добрият български тенисист загуби още на старта на шампионата от сериите " Мастърс " в Мадрид, въпреки да игра самоуверено,  спасявайки цели пет мачбола.   Нашето момче откри днешната стратегия с мач против южноафриканеца Лойд Харис и беше тежък любимец на хартия, само че загуби неприятно с 3:6, 6:3, 6:7 (5).

Харис, който е №53 в международната класация, пребори хасковлията в решаващия и доста равносилен трети сет, в който си разреши даже да  пропусне три мачбола  при подаването на Димитров в осмия гейм. 

Лойд водеше с 5:2, само че позволи пробив, когато сервираше за успеха в деветия гейм и тайбрек трябваше да дефинира спечелилия. В него двамата си размениха по два мини-пробива в първите шест разигравания и явно бяха нервни. Драмата стана цялостна, тъй като при 6-3 Харис докосваше успеха, но  пропусна още два мачбола , с цел да приключи мача в 12-ото разиграване в тайбрека.

Българинът реализира единствено три аса (при три двойни грешки), против 12 за неговия противник, който направи и единствено две двойни неточности. Това беше първи мач сред двамата, написа gol.bg. 

Григор пък изигра първи формален дуел след интервенцията на зъб в резултат на зараза, която му попречи да вземе присъединяване в Барселона и Ещорил в последните две седмици.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР