Снимка Булфото (архив)Почина шефът на фондация Тракия Кирил Христосков, съобщи

...
Снимка Булфото (архив)Почина шефът на фондация Тракия Кирил Христосков, съобщи
Коментари Харесай

Васил Божков: Днес ни напусна приятелят ми Кирил Христосков

Снимка Булфото (архив)

Почина шефът на фондация " Тракия " Кирил Христосков, заяви Васил Божков, който е негов непосредствен другар.

" Днес ни напусна приятелят ми Кирил Христосков. Моите съболезнования към фамилията, околните и роднините му. Светла му памет ", написа Божков във " Facebook ". 

Шефът на фондация " Тракия ", който отговаряше за цялата сбирка на Васил Божков, бе в доста тежко положение във Военномедицинска академия. Христосков от дълго време имаше проблеми с тежестта, с краката и с кръвното. Близки до него допускат, че последните конфискации на антики на Васил Божков, за които той се грижеше, са отговорни са утежняването на положението му. 

Във връзка с следствието по досъдебното произвеждане, по което Васил  Божков е притеглен към наказателна отговорност за осъществени  престъпления срещу финансовата и данъчната системи, прокуратурата от време на време подхваща дейностите по претършуване и изземване на артефакти от сбирка, които се оказват всеобщо с противозаконен генезис.

 



Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР