Снимка: „Армiа.inform“ Въпреки уверенията на ръководството на Кремъл, че наборниците

...
Снимка: „Армiа.inform“ Въпреки уверенията на ръководството на Кремъл, че наборниците
Коментари Харесай

„АРМIЯ.INFORM“: Русия продължава да изпраща наборници, които да загинат във войната в Украйна

Снимка: „ Армiа.inform “

Въпреки уверенията на управлението на Кремъл, че наборниците няма да бъдат позволени да вземат участие в по този начин наречената „ специфична интервенция “, те не престават да се причисляват към редиците на съветските окупационни сили в Украйна. Това оповестиха от Главно разследващо ръководство на Министерството на вътрешните работи, съобщи „ Армiа.inform “.

По време на военни дейности първи умират наборните военнослужещи. Лошата подготовка, остарелите оръжия и съоръжение водят до неизбежна гибел или пострадване. Друга причина за високата смъртност на наборниците в окупационната войска е присъединяване им в първия ешелон от войски, в които отхвърлят да вземат участие по-опитните бойци.

Изпращането на наборни военнослужещи в зоната на бойните дейности е следващото доказателство за отношението на властта към своите жители и гладната стачка в армията на агресора. Въпреки тайната готовност в Русия и насилствената готовност на хора във краткотрайно неконтролираните територии на Украйна, съветското командване не е в положение да обезпечи пълноценни бойни единици.

Майките на съветски военнослужещи, осъзнавайки неизбежността на гибелта на децата си, се оплакват от противозаконните дейности на командирите до комисаря по правата на индивида в Русия Татяна Москалкова, само че в отговор получават следващата неистина.

Докато битката за живота на младите руснаци не стане всеобща, те ще продължат да умират безславно, следвайки заповедите на диктатора на Кремъл.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР