Снимка: 24 Часа Това обяви зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан

...
Снимка: 24 Часа Това обяви зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан
Коментари Харесай

Имаме нулева толерантност към всеки, заемащ отговорна позиция


Снимка: 24 Часа

Това разгласи зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов

С акцията в Агенцията за българите в чужбина способените органи демонстрират, че имаме нулева приемливост към всеки, заемащ виновна позиция и влизащ в схеми, уронващ престижа на институциите и на страната. Това сподели пред публицисти зам.-председателят на партия ГЕРБ Цветан Цветанов, представен от Българска телеграфна агенция, след конференцията в София "Технологии и обединен цифров пазар: благоприятни условия и провокации ".

Споровете и несъгласията в обединението "Обединени патриоти " не са на база политики и кадрови решения, а на междуличностни връзки, сподели Цветанов. Ако актуалният ръководител на Агенцията за българите в чужбина Петър Харалампиев бъде отхвърлен, то новото предложение може да бъде тематика на предстоящ Коалиционен съвет, уточни още Цветанов. Сегашният ръководител е препоръчан от "Обединени патриоти ", само че не с цел да има над него политически чадър, сподели Цветанов. Точно това е мощната страна на ръководството, там където има проблем или недостиг, ние незабавно решаваме проблемите, сподели Цветанов.

С "Визия за България " в Българска социалистическа партия в допълнение способстват да не могат да бъдат опция - не може там да няма строителство, а опазването на здравето да се прави по модел отпреди десетилетия, сподели още Цветанов в отговор на журналистически въпроси.

Органите реагират съответно на зародилите спорове, макар зачестилите набези върху тях, сподели Цветанов в отговор на журналистически въпрос. Единствено е нужно даденото обитаемо място да се обезпечи с контролно-пропускателни пунктове, с цел да не се основава в допълнение напрежение. Трябва да сме извънредно безкомпромисни при нападението върху служители на реда и страната да покаже огромна дарба да противодейства, уточни Цветанов.

Най-важното в нашата управническа стратегия е образованието и децата, които са отвън тази система, би трябвало да бъдат върнати, с цел да правим през него превантивни дейности, сподели Цветанов. Сега 97 % от децата работят с новите технологии. Това значи, че и децата в една ромска общественост боравят с тях и по тази причина просветителната система би трябвало да се отвори през новите информационни средства към тези деца, с цел да виждат положителните образци, сподели Цветанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР