Снежната обстановка в страната наложи отлагането на втори двубой от

...
Снежната обстановка в страната наложи отлагането на втори двубой от
Коментари Харесай

Снегът отмени и Лудогорец - Славия

Снежната конюнктура в страната наложи отлагането на втори дуел от програмата на неделния ден в Първа лига, като след срещата ЦСКА 1948 - Арда Кърджали в този момент и дуелът сред Лудогорец и Славия на " Хювефарма Арена " няма да се организира по проект.

По стратегия мачът трябваше да започва в 15:15 часа, само че от управлението на " орлите " оповестиха преди минути, че дуелът се анулира поради " тежката зимна конюнктура и оповестено бедствено състояние в Разград ".

От ПФК Славия също потвърдиха тази вест на клубния уебсайт, като написаха още, че според наредбата за осъществяване на шампионатите у нас срещата ще бъде изместена за понеделник (27 ноември) със същия начален час - 15:15.



В формалното си известие от ПФК Лудогорец сигнализираха, че все още тук-там от терена снежната завивка е близо 50 сантиметра, като " орлите " дадоха обещание да създадат всичко допустимо за това да подсигурят нужните условия за осъществяване на мача в утрешния ден.

Така, все още единствените два дуела от програмата на неделния ден в българското състезание, които ще се проведат са: Черно море - Крумовград, който би трябвало да стартира в 17:45 часа на стадион " Тича " във Варна и доиграването на ЦСКА - Етър, което е планувано за 17:30 часа на стадион " Българска войска ".





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР