Снежана Хр. (51 г.) получи днес наказание лишаване от свобода

...
Снежана Хр. (51 г.) получи днес наказание лишаване от свобода
Коментари Харесай

Осъдиха жена, купувала гласове на евроизборите

Снежана Хр. (51 г.) получи през днешния ден наказване отнемане от независимост от 10 месеца, което е било отсрочено с изпитателен период от 3 години, откакто Търговищкият областен съд утвърди съглашението сред подсъдимата и Районната прокуратура в града. Това оповестиха от Апелативната прокуратура във Варна.

Бързото произвеждане против подсъдимата е било формирано на 21 май тази година от Районната прокуратура в Търговище, откакто е открито, че Снежана предложила на жителка на града и дала на други три дами по 30 лв. за на бъдат склонени да упражнят изборното си право на изборите за Европейски парламент в интерес на политическа партия. Продължаваното закононарушение е било осъществено в интервала от неустановена дата през месец май до 21 май тази година в Търговище.
Споразумението е дефинитивно и влиза в действие незабавно.

В Районната прокуратура в Търговище се води и още едно досъдебно произвеждане за препоръчана имотна полза на лица, с цел да бъдат склонени за гласоподават за избрана политическа партия. Повдигнато е обвиняване на Наталия И. за закононарушение по член 167, алинея 2, по отношение на член 26, алинея 1 от Наказателен кодекс, допълват от Апелативната прокуратура.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР