Смятате ли, че след това можете спокойно да продължите дебата

...
Смятате ли, че след това можете спокойно да продължите дебата
Коментари Харесай

Скандал в пленарна зала. Депутатите от БСП напуснаха заседанието

„ Смятате ли, че по-късно можете умерено да продължите дебата през днешния ден в зала, като че ли нищо не се е случило?! И смятате ли, че обстановката е същата както отпреди половин час? Не! Изобщо не е същата, тъй като от тези записи става дума за отвод от народен суверенитет, за кулминационна точка на паралелната страна и задкулисието, овладяло България години наред; става дума за скрити сделки на обединението на имунитетите. Сякаш сме знаели през вчерашния ден ви нарекохме „ коалиция на омертата “ и „ коалиция на имунитетите “. 

 

Припомняме, че по-рано през днешния ден депутатът от ”Продължаваме смяната - Демократична България ” Радостин Василев пусна запис, за който твърди, че е от онлайн съвещание на Националния съвет на „ Продължаваме промяната “.
 
В записа се чуват гласове, част от които звучат като тези на Кирил Петков и Асен Василев от „ Продължаваме промяната “.

 

Василев изясни, че преди дни се случило събитие, което го предиздвикало да даде конференцията, другояче щял просто да гласоподава " срещу " държавното управление и да напусне парламентарната група.

 

Още в четвъртък вечерта от ПП-ДБ оповестиха, че Василев се готви да пусне на конференцията изфабрикувани записи на диалози с депутати от обединението. Снощи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков съобщи, че зад това стоят службите, " дълбоката страна ", за неуспех на бъдещо държавно управление.

 

От своя страна ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов упрекна управлението на ПП-ДБ в национално изменничество и имитация на изборите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР