Смятаме, че най-острият период е овладян. Лекуват се пълноценно, заяви

...
Смятаме, че най-острият период е овладян. Лекуват се пълноценно, заяви
Коментари Харесай

Тъжни Новини От Пирогов. Три Жени Остават В Много Тежко Състояние

Смятаме, че най-острият интервал е овладян. Лекуват се пълноценно, съобщи на брифинг шефът на Пирогов Асен Балтов. По думите му мъчно могат да се вършат прогнози за изхода от лекуването на потърпевшите. " Все отново остава въпросителна, тъй като гръдните контузии са доста тежки. Те се развиват последователно в границите на 4 до 7 дни. Предстои развой на инфектиране, който е наложителен при такива тежки контузии. Прави се всичко, което е належащо, с цел да се преодолее това ", добави той.

Други три дами ще претърпят хирургически интервенции.Пациентката, която е настанена в неврохирургия ще претърпи интервенция на лицевите кости.

Асен Балтов сподели още, че е хубаво да има кръводарители и прикани всеки, който има опция, да подари кръв. Той не се ангажира да предвижда какъв брой време ще продължи възобновяване на пациентките.

При кошмарният пътен случай край Своге починаха 16 души и 21 са тежко ранени.

По-рано кметицата на Световрачане Светла Николова, откъдето са и множеството починали и ранени, заяви пред bTV, че на умрял мъж, брачната половинка също е в болница. Във ВМА пък е настанен родственик на бабата и внучето, които починаха при пътния случай. Това е вуйчото. Днес в 10,00 часа ще има панихида в памет на починалите, а от на следващия ден стартират погребенията на 15 от починалите, които са от Световрачане.

Оцелелите пасажери и роднините на починалите ще получат компенсации - в селото се появиха представители на застрахователното сдружение, които търсеха контакт с околните.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР