“Смятам, че темата на тази кампания ще бъде войната в

...
“Смятам, че темата на тази кампания ще бъде войната в
Коментари Харесай

Войната в Украйна - във фокуса на предизборната кампания според анализатори

“Смятам, че тематиката на тази акция ще бъде войната в Украйна. Има милитаризация на интернационалното състояние, което води до милитаризация на политиката и ще докара до милитаризация на акцията ”, разяснява на собствен ред Мирослав Севлиевски.

 

Стойчо Стойчев счита, че въпросът във връзка с осъществяването на бюджета се слага още при започване на акцията и въпросът ще е основен за съставянето на последващо държавно управление.

 

“Смятам, че ще забележим положителна акция. Според мен прогресивните партии – Политическа партия и Демократична България, желаят да кажат нещо доста ясно. Има нещо историческо, което се случва – окрупняваме цялото демократично пространство в България. Това не е виждано. От тази страна има положително обръщение – Еврозона, Шенген. От другата страна посланието на Борисов и ГЕРБ е – желая и аз да вземам участие в това обединяване на пространството, по-добре се оправих с вас в стопанската система, приемете ме при вас. Обаче те очевидно не желаят, тъй като считат, че на локалните избори ще вземат всичко, което ще е разпадът в редиците на ГЕРБ. Така че тези избори са извънредно значими. Неслучайно Асен Василев сподели, че е доста значимо кой ще завоюва изборите – “Ако ги спечелим ние, нашият план се случва. Ако не ги спечелим, ще би трябвало да търсим с ГЕРБ нов зложелател и това е президентът ”. Тоест имаме Рубикон сега ”, разяснява Кузман Илиев.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР