Смята се, че най-близкият съюзник на херцога и херцогинята на

...
Смята се, че най-близкият съюзник на херцога и херцогинята на
Коментари Харесай

Неочакваният съюзник на Меган и Хари, който може да сдобри кралското семейството и двойката

Смята се, че най-близкият съдружник на херцога и херцогинята на Съсекс в кралското семейство е една от братовчедките на принц Хари - принцеса Южени .

Според информация, оповестена в изданието, Южени служи като „ миротворец “ сред семейство Съсекс и останалата част от кралското семейство , като тя може да изиграе основна роля за поправянето на връзките сред двойката и останалата част от семейството.

„ Сега се счита, че тя даже може да помогне на херцога на Съсекс да се сдобри с околните си след преместването му в Ел Ей “ , споделя се в материала на.

Статията в английското издание не дава пояснения по какъв начин тъкмо Южени може да събере още веднъж Хари и Меган с останалата част от кралското семейство, означават от, само че материалът преглежда в детайли околните връзки сред принц Хари и неговата братовчедка .

„ До известна степен Южени ги познава по-добре от всеки от кралските особи “ , сподели кралски източник пред. „ Тя беше там през цялото време “ , прибавя той, имайки поради интервалът, когато бъдещите херцог и херцогиня стартират връзката си.

 Южени Getty

Встрани от дългогодишните клюки, че Южени е тази, която ги е срещнала, в изявлението с Опра Уинфри, излъчено през март тази година, самата Меган Маркъл загатна околните си връзки с принцесата .

„ С Южени се познавахме преди Хари, тъй че беше удобно “ , показа тогава херцогинята, а за Южени и брачна половинка ѝ Джак Бруксбанк добави: „ С тях сме другарски двойки “, напомнят от.
 Кралските младоженци: принцеса Южени и Джак Бруксбенк  Кралските младоженци: принцеса Южени и Джак Бруксбенк  Кралските младоженци: принцеса Южени и Джак Бруксбенк  Кралските младоженци: принцеса Южени и Джак Бруксбенк  image2_16x9.png Сезонът на Лъва носи вълнуващи страсти и горещи пристрастености: какво да чака всяка зодия На фокус
В ранните дни от връзката си Меган Маркъл и принц Хари излизат на двойни срещи дружно с Южени и брачна половинка ѝ , които пътуват и до Торонто, Канада, с цел да се видят с двойката, когато Хари посещава Меган, до момента в който тя към момента снима сериала „ Костюмари “, предават от.

Приближен на кралското семейство показа пред по-рано през 2021 година, че Меган и Южени „ са съумели да останат и остават приятелки “ след преместването на херцога и херцогинята на Съсекс в Калифорния предходната пролет.

„ Южени в действителност е единственият член на кралското семейство, с който Меган към момента е близка “, декларира по това време източникът на изданието, а като съществена причина за това той дефинира майчинството.

„ Те са малко непредвидена двойка, само че поддържат контакт “ , твърди още доближеният. „ Сближават се около бременността си. “ През февруари тази година принцеса Южени роди първото си дете – момче на име Огъст, а Меган Маркъл стана майка за повторно и посрещна щерка си Лилибет Даяна.

Сходствата сред двете двойки стартират още преди този момент - сватбата на Меган Маркъл и принц Хари се състои през май 2018 година в параклиса „ Сейнт Джордж “ в Уиндзор, а единствено пет месеца по-късно, през октомври, принцеса Южени се венчава за Джак Бруксбанк там.
 Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби  Гафове, които са се случили по време на кралските сватби
Въпреки че за разлика от херцога и херцогинята на Съсекс, Южени и нейният брачен партньор са в очакване на първото си дете две години откакто се женят, принцесата ражда на същото място, където се появява и синът на Меган и Хари - болница „ Портланд “ в Лондон.

Друг знак за близостта сред двете млади фамилии е, че след напускането на Англия Меган Маркъл и принц Хари дават своя дом във Фрогмор Котидж на Южени и Джак , въпреки че двойката не след дълго го освободи.

„ От всички внуци на кралицата Хари и Южени имат една от най-естествените връзки “ , пишат създателите Омид Скоби и Каролин Дюран в биографията „ Да намериш свободата “, отдадена на Меган Маркъл и принц Хари. „ Подобно на Хари, Южени е лоялна, почтена и доста занимателна. Двамата са прекарали дружно доста вечери на открито в Лондон. “
 Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “  Разкрити секрети на кралското семейство от биографията „ Битката на братята “
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР