Смяната на конюнктурата доведе до победата на БСП в четири

...
Смяната на конюнктурата доведе до победата на БСП в четири
Коментари Харесай

Политоложка с мрачни прогнози за Дани Каназирева, Манолова и Слави

Смяната на конюнктурата докара до успеха на Българска социалистическа партия в четири регионални града, а не толкоз, че партията съумя да даде на гласоподавателите опция. Имаме амортизиране на ГЕРБ по места, това е обикновено. А като съпротива Българска социалистическа партия не взе участие във властта и хората някак съумяха да им простят за случилото се преди четири години, разяснява политологът от „ Тренд “ Евелина Славкова.

По думите ѝ ГЕРБ са позволили и тактически неточности по места.

Според Славкова оглавяването на регионалната администрация на Пловдив е политически банкрут за Дани Каназирева.

„ Когато цялата ти акция е основана на остри рецензии към съперника, а след това приемаш подобен политически пост и започваш да приказваш – „ ние би трябвало да работим за положителното на Пловдив “, това няма да прозвучи доста добре в ушите на избирателите…

За един град е добре да има единодушие и общи политики, само че това би трябвало да се прави по малко по-елегантен метод “, сподели още Славкова пред БНР.

„ Винаги има място за нови субекти в българския политически живот. Мая Манолова ще бяга от етикета „ политическа партия “. Нейният електорат е отвън София. Слави Трифонов не уцели времето. Следващите месеци ще следим ходовете и на двамата “, сподели още политологът.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР