Смес от само 3 съставки подобрява зрението и пречиства черния

...
Смес от само 3 съставки подобрява зрението и пречиства черния
Коментари Харесай

Смес от само 3 съставки подобрява зрението и пречиства черния дроб

Смес от единствено 3 съставки усъвършенства зрението и пречиства черния дроб

Сокът е елементарен, комфортен и на ниска цена метод да подобрите здравето си. Зеленчуковите сокове обезпечават необятен набор от изгоди за организма.

Много хора изпитват компликации да пият зеленчукови сокове, защото, постоянно, те са горчиви.

Добрата вест е, че има разнообразни предписания за сок за по-сладки разновидности, които са питателни и здравословни. Една от тях е известна композиция от Венецуела, наречена “Jugo tres en uno ”, (сок 3 в 1) вкусна композиция от портокал, цвекло и моркови.

Необходими съставки:

4 органични портокала (всякакъв размер)
1 глава органично цвекло (всякакъв размер)
2 органични моркова (всякакъв размер)

Инструкции:

Измийте и обелете портокалите, цвеклото и морковите.
Сложете всички съставки в сокоизстисквачката. Друга опция е да ги разбиете в блендер.

Добавете натурален подсладител, в случай че е належащо.
Сервирайте незабавно!

“Jugo tres en uno ” е питателна, гъста, здравословна и вкусна примес от три суперхрани. Ето изгодите от това трио от невероятни плодове и зеленчуци.

Портокали
Портокалите са богати на витамин В, витамин С, калий и флавоноиди – тип антиоксиданти. Тези антиоксиданти понижават хроничното инфектиране и предотвратяват хронични болести като диабет, рак, деменция, сърдечносъдови болести и остеопороза. Витамин С, намиращ се в портокалите, предлага доста преимущества: от поддържане на обвивката на кръвоносните съдове и попречване на увреждането на клетките посредством окисляване до управление равнището на мастната тъкан в кръвта. В последна сметка витамините от група B, като да вземем за пример фолиевата киселина и тиаминът, усъвършенстват храносмилането и контрола на диабет вид II.

Цвекло
Цвеклото съдържа тиамини, противовъзпалителни антиоксиданти и минерали като манган. Доказано е, че сокът от цвекло понижава възпалението и оксидативния стрес в организма и също по този начин предотвратява хронични положения като атеросклероза и хипертония. Цвеклото е дейно при предотвратяването на когнитивно увреждане, до момента в който манганът усъвършенства бъбречната функционалност и оказва помощ при лекуването на диабета по изцяло натурален метод.

Моркови
Морковите са отличен източник на здрави, противовъзпалителни антиоксиданти, витамини и минерали, като каротини, витамин А, желязо, магнезий и калий.

В допълнение към присъединяване в противовъзпалителните процеси, витамин А оказва помощ също по този начин да се усъвършенства зрението, изключително нощното зрение или зрението при хора с дефицит на витамин А. Той също по този начин предотвратява увреждането на очите като катаракта и недъгавост на макулата.

Каротините, витамин А и ретиновата киселина, съединяване, създадено от организма при съществуването на витамин А, също са в положение да предотвратят рак на кожата, да възстановят увреждането на кожата и да подсилят имунната ни система. В последна сметка калият понижава остеопорозата, забавя прогресията на бъбречните болести и понижава смъртността от сърдечносъдови болести.

Така че, в случай че имате портокали, цвекло и моркови в къщата си, действайте в този момент!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР