Смъртта на кралица Елизабет повлече след себе си редица събития,

...
Смъртта на кралица Елизабет повлече след себе си редица събития,
Коментари Харесай

Да изоставиш кралския двор заради шаман

Смъртта на кралица Елизабет повлече след себе си редица събития, които видимо не са директно свързани с нея. Става дума най-много за смяната в устройството на монархията на няколко места в Европа. Датската кралица Маргрете предприе първата крачка, като лиши децата на второто си дете от трофеи.
 Принц Хаакон, принцеса Марта Луизе и ще бъде ли отнета купата на норвежката принцеса
Сътресения и в норвежкия кралски двор

Принц Хаакон е заставен да дава отговор на въпроси

Сега смяната се трансферира и в прилежаща монархия - Норвегия. Принцеса Марта Луизе разгласи, че се отхвърля от кралските отговорности, които е " наследила " по рождение. Решението е обявено на на норвежкото кралско семейство.

Според него " принцесата подхваща тази стъпка, с цел да постави ясна граница сред личните си бизнес инициативи и ролята й като член на кралското семейство ". Тя към този момент е уведомила всички организации, на които е патрон, че тя се отдръпва от ролята си в тях.
 Снимка 594299

Решението на 51-годишната принцеса, която въпреки всичко резервира купата си, само че няма да я употребява публично, не е изненадващо. Още с годежа си с американския различен врач шаман Дюрек тя разбуни духовете и провокира самобитна рецесия в доверието към кралската институция в родината си.

В формалното изказване на Норвежкия кралски двор въпреки всичко се споделя, че " когато Дюрек Верет и принцеса Марта Луизе се оженят, господин Верет ще стане част от норвежкото кралско семейство. " Двамата са дружно от 2019 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР