Смъртността от COVID полекичка спада, съобщи в своята кратка информация

...
Смъртността от COVID полекичка спада, съобщи в своята кратка информация
Коментари Харесай

Какво лято ще караме. Нова прогноза на Витанов

Смъртността от Коронавирус полекичка спада, заяви в своята къса информация за оперативната конюнктура за пандемията за 5 април 2022 година професор Николай Витанов. Той прибавя, че макар оптимистичните трендове в борбата против вируса, Омикрон е към момента измежду нас и е единствено наша отговорност да се пазим от него.

1. Базовото репродуктивно число през днешния ден е 0.87. Под 1 е, значи обсегът на болестта продължава да се свива. Здравната система продължава да се разтоварва. Сценарият " Хари Селдън " продължава да е постоянен. А ограничения на практика няма. Което значи, че шейната е добре засилена надолу по ската.

2. Няма суперпожар. Ами няма, какво да вършим в този момент. Няма. " Хари Селдън " гаси дифузното разпространяване. Както се и очакваше.

3. Да няма претъпкани лечебни заведения. Няма претъпкани лечебни заведения.Няма. Продължават да се освобождават кревати, които се трансферират за други потребности. Няма безпорядък. Има си математически критерии, по които са понижават леглата, и виждате, че намаляването върви безпрепятствено.

4. Да няма цялостен локдаун. Няма. Няма и да има. " Хари Селдън " се оправи чудесно и тук. Това беше авансово оповестено още през ноември предходната година, нали по този начин.

5. Смъртността полекичка спада. Броят на дните, в които умрелите ще са едноцифрено число, ще се усилва.Това е заложено в " Хари Селдън ".

7. И така - обществената системата се движи към момента по предначертаната траектория от оповестения ви преди месеци сюжет " Хари Селдън ". Нещата са под надзор. Така ли е? Така е. Падат ли ограниченията в плануваните периоди - падат. " Хари Селдън " си свърши работа.

8. Картите през днешния ден. По гръцката граница е умерено. Новия вид на Омикрона го няма. Държим по този начин, гасим дифузното разпространяване и след това да се опитва да си го пали отново. Ако сме тарикати, няма да му се получи. Така е изчислен сюжетът " Хари Селдън ". Той си свърши работата. Но виждате, че по картата на риска още има алено и виолетово. Омикронът още не си е отишъл. Вече е ваша работа да се пазите. За което ви подказва и прогнозната карта за 14-дневната заболеваемост. Има още път до лятното успокоение. Но сме поели по него.

Войната няма да е къса. Не е, както виждате, и това елементарно можеше да се планува.

Руската формация войски няма бройка да обкръжи дейно Киев. Руската формация войски няма бройка да държи цяла Украйна в окупирано положение.

Поради което съветските цели изначално са били други. Какви - завладяване на Донбас и Източна Украйна, ампутиране на достъпа на Украйна до море. Писах ви, че бойните дейности към Киев са за парлама, писах ви, че договарянията са за парлама. Ето, виждате с очите си, по този начин е. Очаквах, че главният спектакъл на военните дейности ще е в Южна и Източна Украйна. Ето, гледайте с очите си

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР