Смартфоните са устройства за писане на съобщения и провеждане на

...
Смартфоните са устройства за писане на съобщения и провеждане на
Коментари Харесай

Телефонът ви работи бавно? Направете това и ще стане два пъти по-бърз

Смартфоните са устройства за писане на известия и осъществяване на диалози. Освен това служат като средства за безпределно развлечение. В реалност, те са част от нашето всекидневие и същина. За да подобрим тяхната работа, сме подготвили няколко практични трика, които да бъдат от изгода за всеки собственик на смарт телефон.

1. Деактивирайте опцията " Автоматично завъртане "

Трябва да изключите функционалността за автоматизирано завъртане на екрана и да я употребявате единствено при нужда. В противоположен случай рискувате да активирате специфичен датчик, наименуван акселерометър, който служи за по-бързо консумиране на батерията.

2. Избягвайте да употребявате телефона, до момента в който се зарежда

Тези къси кабели не са там, с цел да ви нервират. Не, тяхната задача е да ви разубедят да употребявате телефона, до момента в който се зарежда, с цел да не съкратите живота на неговата батерия.

3. Преминете към " самолетен режим ", с цел да заредите смарт телефона по-бързо

Преминаването към " самолетен режим " предотвратява търсенето на сигнал и форсира времето за зареждане на мобилното устройство. Въпреки че актуалните смарт телефони разполагат със скоростно решение на този проблем, постоянно е по-добре да търсите по-бърз метод за справяне с него.

4. Натиснете и задръжте бутона на пандиза, с цел да извършите непрекъснати фотоси

Функцията, наречена " непрестанно снимане ", ви разрешава да вършиме до 20 фотоси в секунда според от телефона. И въпреки всичко, доста малко хора са наясно с това. Всичко, което би трябвало да извършите, е да натиснете и задържите бутона на пандиза и да наблюдавате по какъв начин магията се случва.

5. Използвайте бутоните за мощ на звука като бутони за затвор

Опитите да снимате с една ръка благодарение на бутоните по дифолт от време на време се оказват много несполучливи. Снимките, които се пробвате да извършите, могат да се размажат, а в най-лошия случай - да изпуснете мобилното устройство. Така че, в случай че желаете да снимате с една ръка, най-добре да употребявате бутоните за мощ на звука.

6. Ако паркирате колата на ново място, направете фотография на нещо, което може да запомните

Ние сме хора. И от време на време забравяме някои значими неща. Кой не е забравял най-малко един път къде е паркирал колата си? Точно. Така че, в случай че се намирате на ново място, снимайте нещо, което се вижда елементарно (като забележителност), с цел да ви подсети къде е вашата кола.

7. Подобрете звука, до момента в който записвате видеоклип

Може да подобрите качеството на звука на видеоклиповете като покриете микрофона на мобилното устройство. Причината, заради която този трик работи, е, че заглушава фоновия звук, виновен за възпрепятстване на главния аудио поток. Просто покрийте микрофона с пръст, до момента в който вършиме видеоклип и готово.

8. Използвайте слънчеви очила като филтри

Това е малко извънредно, само че пробвайте - може да се изненадате. Ако желаете да извършите фотография, само че светлината е прекомерно ярка, просто поставете камерата на телефона пред чифт слънчеви очила. По този метод може да намалите отблясъците, да подобрите осветлението и да запазите хубав спомен от слънчевите дни.

9. Сложете мрачен тапет на екрана, с цел да спестите батерия 

Яркостта на смарт телефона е една от главните аргументи за бързо консумиране на батерията. За да предотвратите това, просто използвайте мрачен декор.

10. Как да почистите екрана на телефона
Медът може да е още по-полезен, единствено прибавете това
Медът е чудесна добавка за чайове и домашни сладки, а също така има разнородни здравословни изгоди. Той е богат на антиоксиданти, под...
Прочети повече
Проучванията демонстрират, че телефоните съдържат повече бактерии в сравнение с тоалетните чинии. Мобилните устройства влизат в контакт със нечисти ръце и повърхности всеки ден. Всичко, от което имате потребност, с цел да ги почистите, е разтвор от 80% вода и 20% алкохол. Изсипете в бутилка с разпръсквач, напръскайте и избършете.

11. Увеличете звука на утринната тревога

Ако се страхувате, че може да не чуете алармата, до момента в който спите, тъй като е прекомерно слаба, поставете телефона в чаша или купа. По този метод може да увеличите неговия тон.

12. Рестартирайте телефона най-малко 3 пъти седмично

Вашият телефон не би трябвало да работи непрестанно на оптимален потенциал. Много е значимо да го рестартирате най-малко по 3 пъти седмично. По този метод може да му дадете малко отмора и да подобрите неговата работа.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР