Смарт часовникът поддържа до 2 седмици живот на батерията и

...
Смарт часовникът поддържа до 2 седмици живот на батерията и
Коментари Харесай

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN дебютира във Vivacom с елементи от 18-каратово злато

Смарт часовникът поддържа до 2 седмици живот на батерията и е съчетаем и с Android, и с iOS смарт телефони

Светлин Желев преди 8 секунди 0 Сподели

Най-четени

ТелефониСветослав Димитров - 14:09 | 21.10.2023

Ето какво може да се случи, в случай че зарядното остане в контакта без телефона: развенчаните легенди

IT НовиниДаниел Маринов - 14:47 | 21.10.2023

Скрита функционалност на Гугъл разрешава да провериш тъмната мрежа за своя имейл адрес и други данни

IT НовиниДаниел Маринов - 19:46 | 22.10.2023

Защо в един кръг има 360 градуса, а не 365 или 100?

Светлин Желевhttps://www.kaldata.com/Главен редактор

Huawei показа на пазара HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN, първият по рода си смарт часовник на марката, който съчетава детайли от 18-каратово злато с водеща в промишлеността технология. Смарт часовникът е част от неотдавна оповестената тактика на Huawei – Fashion Forward. Тя обрисува нов път за най-новите носими устройства на Huawei, при които извънредният дизайн и ювелирната направата се съчетават с новаторските технологии.

Vivacom предлага устройството на цени от 132.98 лева на месец на лизинг за 36 месеца със подписване на 24-месечен контракт с проект Unlimited MAX. При интерес потребителите могат да декларират часовника в магазините на телекома.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN е направен от 18K златна сплав с неповторимо съответствие на железни детайли, като наличието на злато е 75%. Безелът на часовника се състои от шест секции, които са ръчно инкрустирани посредством технология за златна инкрустация, реализирана посредством усъвършенствана направа в керамична форма. Злато се съдържа и в канара на панела.

Часовникът разполага с лека верижка с механизъм за закопчаване вид пеперуда, която може елементарно да се контролира съгласно размера на китката на потребителя. Часовникът идва и със личен извънреден циферблат. Той съставлява златна карта на света и модул, който демонстрира сърдечния темп в действително време.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN предлага богат набор от функционалности за здраве и фитнес. Часовникът разрешава мониторинг на разнообразни аспекти на здравето посредством TruSeenTM 5.0+: от сърдечно-съдовото здраве до равнищата на кислородно засищане на кръвта (SpO2).

Любителите на спорта получават достъп до 24 интензивности за професионален състезателен режим и специфичен Expedition режим, за моментите, когато са най-приключенски настроени. Работещ с Precision Dual-Frequency Five-System GNSS, часовникът предлага L5 акуратност на позициониране и е подобаващ за завършения по суша или море. Той има и стандарт за водоустойчивост ISO 22810 и е минал общоприети проби EN13319 за водолазно съоръжение, издържайки същински 100-метрови гмуркания в 4 разнообразни режима, което включва техническо и професионално гмуркане.

HUAWEI WATCH ULTIMATE DESIGN поддържа до 2 седмици живот на батерията и зарежда до 25% потенциал единствено за 10 минути. Той е съчетаем и с Android, и с iOS смарт телефони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР