Слушайте внимателно: Днес звездите разкриват важни тайни. Това вещае хороркопът

...
Слушайте внимателно: Днес звездите разкриват важни тайни. Това вещае хороркопът
Коментари Харесай

Слушайте внимателно: Днес звездите разкриват важни тайни

Слушайте деликатно: Днес звездите разкриват значими секрети. Това вещае хороркопът за днешния празничен ден. Какво още са ви предначертали звездите, вижте:
Хороскоп за неделя, 17 септември 2023Овен
През този ден би трябвало деликатно да се вслушвате във всичко, което Ви споделя Вашия обичан човек. Може би по тази причина, че да ви бъде и по-късно, е редно да му отговорите, когато Ви попита, за какво сте постъпили по този начин, а не както Ви е съветвал В последна сметка,дали ще постъпвате съгласно съвета му или не, си е персонално Ваша работа…
Телец
Телците, както нормално, са правилни на закона и съблюдават традициите, само че през днешния ден са склонни да нарушават разпоредбите и да постъпват по този начин, както им подсказва интуицията. Обкръжаващите ще недоумяват, когато постигате триумф, и ще са уверени, че всичко е станало вследствие на случайност, на стичане на събитията и напълно не може да имате някаква заслуга за това, а камо ли, че е плод на Вашите старания. През този ден е най-добре да не обсъждате съществени въпроси, а да се отдадете на неофициално другарство с другари. Ще блеснете с духовитост и ще повдигате настроението на обкръжаващите. Лесно ще завоювате благосклонностите и дори може да породите у някого същинска обич.
Близнаци
Близнаците –жени през днешния ден цъфтят и ухаят! Положението на звездите и планените е такова, че ще благоприятства разцъфтяването им като роза след дъжд. Близнаците- мъже ще излъчват несравним сексапил и ще притеглят представителките на противоположния пол. В умели ръце подобен сексапил може да бъде извънредно унищожителен!
Рак
Очаква Ви много неприятно пътешестване. Още през цялото време няма да очаквате нищо хубаво, само че на процедура нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами! Най-добре е да вземете със себе си човек, на който да може да разчитате в сложни моменти. Разходите, свързани с пътешествието ще се окажат много високи. Възможно е да се изгубят значими документи. Ако си останете денем вкъщи, от начало малко ще поскучаете, само че след това ще си намерите не извънредно увлекателно, само че потребно занятие. По подобен метод дори ще съумеете да урегулирате дребните различия сред околните хора.
Лъв
Чувствате, е на процедура в работата сте попаднали в задънена улица.. Това не е най-приятното положение, само че в случай че обсъдите своите отдавнашни фантазии,, още веднъж ще усетите вяра. Открити сте за нови хрумвания, само че доста мощно Ви напряга възприятието, че би трябвало неотложно да вземете решение по този мотив. Ангажирайте мозъка си и креативното решение единствено ще се появи…
Дева
Не би трябвало да се пробвате да прибързвате в любовта. Понякога е по-добре човек да изчака. Проявете самообладание в връзките си с някого, изключително в случай че на скоро се е наложило да преживеете някакви компликации. Много е значимо, да не мислите за създалата се обстановка на слука. Дори и не всичко да върви по този начин безпрепятствено, както би Ви се желало, това още не значи, че би трябвало да желаете да разрежете възела с един размах. Бъдете по-открити и търпеливи.
Везни
Неутрален ден от всяка позиция, с изключение на сантименталната, където въздействието на позитивните трендове ще бъде осезаемо. Днес ще можете да решите доста персонални проблеми, в случай че се отнесете към тях съществено, а не оставяте нещата на самотек. В общуването с обичания човек избягвайте недомлъвките. Колкото сте по-искрени, толкоз ще бъде по-добре. Възможно е превъзмогване на различията с по-възрастни родственици и остарели другари, не одобряващи някои Ваши действия в близкото минало. Ако продължавате да държите на нормалния си метод на деяние, това няма да Ви помогне по никакъв метод да постигнете триумф. Абстрахирайте се от всичко, и си спестете неразбориите и затрудненията.
Скорпион
Днес наличието на Вашия обичан човек, ще унищожи огромна част от Вашите проекти, а може дори да унищожи режима, с който сте привикнали от прекомерно дълго време. Впрочем, в скоро време няма да съжалявате за това. Само малко, за форма…
Стрелец
Днес ще се деянията като не изключително свестен човек. Това може да провокира напълно естествено неспокойствие и в случай че не раздор, то най-малко огромен скандал. За да се избегне такова развиване на събитията, би трябвало да извършите всичко, което се изисква от Вас, без да вниквате в детайлностите, и без да се пробвате да осмислите ставащото.
Козирог
Днес няма да Ви стига времето за семейство, персонален живот и всичко, което се отнася до Вашето душевно здраве и равновесие. Постарайте се да „ откъснете ” най-малко няколко часа, тъй като другояче в близко време ще имате и сили и време, само че няма да има за кого да ги употребите.
Водолей
Не е зле, по-малко да разказвате за своите проблеми на странични хора, с цел да не се постанова по-късно да се разкайвате за своята приказливост. Дайте си сметка, че каквато и тягост да се случи, постоянно има хора, които са знаели тъкмо какво ще стане. Обсъдете всичко в фамилен кръг, и решението ще пристигна ненадейно бързо.
Риби
Изключително привлекателни сте, и изобщо не може да се оплачете от дефицит на другарство. Даже поражда противоположния проблем: диалозите Ви лишават доста време и няма по кое време да се занимавате с неотложни неща. А Вашето внимание чакат доста забавни задачки! Творческият Ви капацитет е доста висок и богатата Ви фикция има възможност да откри ненадейно приложение. Много от представителите на този знак на Зодиака в този момент са склонни да се намесват в непознати неща и да вършат опити да „ оправят ” и „ подредят ” живота на своите близки. Ако и Вие имате такива планове, постарайте се, да бъдете по-деликатни!
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР