Служителят на ГДБОПе опитал да заблудиполицаите, че е от друга

...
Служителят на ГДБОПе опитал да заблудиполицаите, че е от друга
Коментари Харесай

Нови разкрития за служителя на ГДБОП, спипан в грозно престъпление

" Служителят на ГДБОПе опитал да заблудиполицаите, че е от друга дирекция " Вътрешна сигурност ". Той е бил в несъответстващо положение ".Това съобщи Георги Иванов от Софийскатарайонна прокуратура.

Георги Иванов

Иванов изясни, че повода за инспекцията от страна на полицията е, тъй като служителят на ГДБОП е карал несъответстващо на пътя.

БЛИЦ напомня, че в съботаСофийска районна прокуратура (СРП) притегли към наказателна отговорност чиновник на Групово дело " Борба с проведената престъпност " (ГДБОП) - Министерство на вътрешните работи за шофиране след приложимост на наркотични субстанции.

Всичко се е случило на07.10.2022 година към 23:00 часа на Автомагистрала " Тракия " на отбивката на село Лозен. Тогаваобвиняемият Б.М. е карал лек автомобил марка " Ауди " след приложимост на амфетамин , открит с " Дръг тест 5000 ".

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по член 343Б, алинея 3 от Наказателен кодекс, за което се планува наказване от 1 до 3 години " отнемане от независимост ".

" Предвид опцията да се укрие или да извърши друго закононарушение, дежурен прокурор е постановил задържането му за период до 72 часа ", разясни дежурният прокурор Георги Иванов.

Антимафиотът бил откаран в 8-о районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР