Служителят на ГДБОП е опитал да заблуди полицаите, бил е

...
Служителят на ГДБОП е опитал да заблуди полицаите, бил е
Коментари Харесай

Прокуратурата: Служителят на ГДБОП е опитал да заблуди полицаите, бил е в силно неадекватно състояние

" Служителят на ГДБОП е опитал да заблуди служителите на реда, бил е в мощно несъответстващо положение. Той е на 36 години. Управлявал е автомобила по метод, който е застрашавал останалите участници в придвижването. Изпробван е с техническо средство, резултатът е позитивен за приложимост на амфетамин. Първоначално е показал, че е полицейски чиновник на Министерство на вътрешните работи, отказал е да конкретизира от коя дирекция е, опитал се е да заблуди служителите на реда, че е чиновник на друга дирекция на Министерството на вътрешните работи - дирекция " Вътрешна сигурност ", съобщи Георги Иванов, прокурор от Софийската районна прокуратура.

Предстои да му бъде поискана мярка " задържане под стража ". Количеството амфетамин следва да се откри след експертизите.

Има сигнал за български жител, който в автомобила си е транспортирал 4-ма мъже от марокански генезис, отказал е да спре за полицейска инспекция и е имало гонене. На столичното Околовръстно шосе лидерът на автомобила е провокирал лека злополука с полицейски автомобил. Повдигнато му е обвиняване за непокорство на орган на властта, както и обвиняване за безчинство при ръководство на моторно транспортно средство, арестуван е за период до 72 часа.

Имало е сходен случай, в който лидер на лек автомобил е превозвал 7 жители на непознати страни, още веднъж е осъществил пътнотранспортно произшествие.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР