Служителка от службата за изпълнения на наказанията и осъден на

...
Служителка от службата за изпълнения на наказанията и осъден на
Коментари Харесай

Надзирателка и затворник въртят любов

Служителка от службата за осъществявания на наказванията и наказан на затвор за обир и ликвидиране се оказаха двете основни настоящи лица в непредвиден любовен сюжет, който завладя Аржентина тези дни.

Двамата са се срещнали посредством Facebook и незабавно разбрали, че са един за различен.

Историята им излезе нескрито в материал в локалното издание Alerta Urbana, а забърканите са Андреа Ферейра и Хавиер Дуарте, който в неделя бе наказан на затвор за обир и ликвидиране.

След като схваща за присъдата на своя любим, Ферейра взема решение да напусне работата си като надзорник.

По думите ѝ това се постанова поради неприятното отношение и неоправдателните мнения, когато връзката ѝ с Дуарте добила гласност.

Освен това младата жена добавя, че " службата не ѝ помогнала в нищо ", а преди време даже е била полово измъчвана от нейн сътрудник.

В момента си диря работа, другояче съм приключила фармация, само че в случай че би трябвало ще се науча и на други работи, с цел да претърпявам. Но, почтено казано, най-много ще очаквам идващите пет или осем години, когато приятелят ми ще излезе, бъдещият ми брачен партньор, с цел да изживеем нашата обич на мира, споделя Ферейра.

От своя страна 35-годишният Дуарте употребява профила си във Facebook, с цел да засвидетелства своята обич към нея.

„ Обичам те, Андреа, няма по-красива и прелестна жена от теб! Избирам да бъдеш моя брачна половинка, спътница и майка на децата ни. С теб до края, обич моя. Ще се оженим и ти ще бъдеш моя брачна половинка. Обичам те “, написа в обществената мрежа той.

Lupa.bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР