Служителка на летище "Джон Кенеди" в Ню Йорк позволявала на

...
Служителка на летище "Джон Кенеди" в Ню Йорк позволявала на
Коментари Харесай

Корумпирана служителка на нюйоркското летище Джон Кенеди позволявала на Катар и други страни да паркират незаконно самолети

Служителка на летище "Джон Кенеди " в Ню Йорк разрешавала на Катар и други страни против рушвет да паркират нелегално самолети през нощта по време на сесиите на Общото заседание на Организация на обединените нации през последните пет години, съобщи АП.

Повдигнати бяха обвинявания на 54-годишната Марлин Мизи, която е инспектор, и на 58-годишния координатор Джоузеф Джурие, който работи за непрекъснатото посланичество на Катар в Организация на обединените нации. Според прокуратурата Джурие се отплатил на Мизи с обяди и вечери, разходки с лимузина и й подарил часовник за оказваните услуги. Двамата може да бъдат наказани на до четири години, в случай че бъдат приети за отговорни.

За момента няма коментар от страна на катарската задача в Организация на обединените нации. Кои са другите страни, забъркани в абсурда, не се оповестява. По време на годишните сесии на Общото заседание на Организация на обединените нации през септември разпоредбите изискват самолетите на непознати страни да отпътуват до два часа откакто са пристигнали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР