Служителите от три областни дирекции на МВР са накрак за

...
Служителите от три областни дирекции на МВР са накрак за
Коментари Харесай

Стотици патрулки ескортират феновете за финала Ботев - Локо

Служителите от три регионални дирекции на Министерство на вътрешните работи са накрак за утрешния край за Купата на България, в който отборите на Ботев и Локо излизат един против различен на националния стадион " Васил Левски " от 19 часа. Органите на реда са създали желязна организация, с цел да не се стигне до конфликти и произшествия.

Цялата автомагистрала " Тракия " от Пловдив до София ще бъде обезпечена с полицейско наличие. Стотици патрулки ще конвоират проведените групи почитатели. В 13 часа в сряда потеглят символичните домакини от Ботев. Униформени от профилираните сили ще съпровождат колите и рейсовете. Обезпечили сме всички паркинги на територията на Пловдив, Пазарджик и София, ще работим в синхрон с другите регионалните дирекции, които също ще обезпечат чиновници, предизвести шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи - Пловдив старши комисар Атанас Илков. Не са изключени и рутинни инспекции на коли с пловдивска регистрация по автомагистралата, въпреки в тях да няма проведено пътуващи ентусиасти. След навлизането в София автобусите с последователите на Ботев ще бъдат паркирани на бул. „ Евлоги Георгиев “. От там почитателите елементарно ще стигнат до бранш Б, без да се смесват със съгражданите си от Локомотив.

Черно-белите ентусиасти също ще бъдат придружавани от униформени. В София автобусите и колите им ще бъдат спрени на Орлов мост и от там ще влизат в бранш Г. Автобусите ще бъдат паркирани пред храм-паметника „ Александър Невски “, посочи старши комисар Илков.

След края на дуела спечелилият ще остане най-малко час на стадиона за церемонията по награждаването. През това време полицията ще изтегли почитателите на изгубилия тим и ще ги ескортира до Пловдив. На по-късен стадий ще тръгнат и спечелилите - също под акомпанимент.

Ако в Пловдив има някакво мероприятие или колекция, ние ще бъдем там, до момента в който има хора, с цел да не допуснем ескалиране на напрежението или нарушение на публичния ред.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР