Служители в ресторантьорския бранш излязоха в Пловдив на протест срещу

...
Служители в ресторантьорския бранш излязоха в Пловдив на протест срещу
Коментари Харесай

Ресторантьори в Пловдив: Спрете геноцида към заведенията

Служители в ресторантьорския отрасъл излязоха в Пловдив на митинг против въведените от през днешния ден зелени документи, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция. Над 200 души се събраха пред постройката на РЗИ в града, където с плакати и гласно показаха своята позиция за имунизационните паспорти. Проявата е проведена от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България, във Facebook.

Ежедневно всички асоциации и сдружения от нашия отрасъл разясняваме обстановката в страната, въз основата на което се вземат и решенията за митинг, и вероятно непокорство, сподели Кръстина Миткова от Сдружението на заведенията в България.

Тя посочи, че техните претенции не престават да бъдат същите - да се обезпечат безвъзмездни проби за личния състав и да бъде приет количественият антигенен тест. Вече сме на четвъртата вълна на COVID-19 и има доста преболедували, само че не са регистрирани, дано имат шанса да потвърдят това, разяснява Миткова. Тя дефинира като отлично решението да бъде продължен срокът за право на зелен документ на преболедували на една година. Категорични сме, че страната трябваше да стартира с условията си към държавните чиновници, и по-късно дано вкара ограниченията за всички, сподели Кръстина Миткова.

Протестиращите носеха плакати с надписи: " Спрете геноцида към заведенията ", " Няма да се примирим! Ще отстояваме правото си на труд!, " Обичам специалността си " и други.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР