Служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик задържаха скандалджия. Районният

...
Служители на сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Пазарджик задържаха скандалджия. Районният
Коментари Харесай

Екшън на пътя: Нагъл хулиган с БМВ скочи на полицаи и стана страшно

Служители на бранш „Пътна полиция “ при ОДМВР-Пазарджик задържаха скандалджия. Районният съд в регионалния град му наложи санкция за дребно безчинство. Случая е от четвъртък по обед и е станал наоколо до постройката на пътна полиция, оповестява plovdiv24.bg.

Патрулирайки със длъжностен автомобил двама пътни служители на реда забелязали погрешно паркирано „БМВ “. Униформените подхванали дейности за сформиране на фиш, когато към тях се доближили трима мъже. Единият почнал да наскърбява органите на реда употребявайки неприлични думи и изрази, като даже отказал да даде и документите си за идентичност. Всичко това се случило в наличието и на други жители, което провокирало у тях отвращение към скандалджията. Полицаите го задържали и открили неговата идентичност. Оказало се, че той е 24-годишен гражданин на регионалния град. Съставен му е акт по Указа за битка с дребното безчинство.

Вчера в свое съвещание Районния съд в Пазарджик признал мъжа за отговорен и му постановил да заплати санкция в размер на 500 лв..
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР