Служители на реда са разкрили 4 престъпления в Монтанско, съобщиха

...
Служители на реда са разкрили 4 престъпления в Монтанско, съобщиха
Коментари Харесай

Ударно! Полиция и жандармерия разкриха 4 престъпления в Монтанско

Служители на реда са разкрили 4 закононарушения в Монтанско, оповестиха от полицията в регионалния град.
Вчера, сред 10 и 22 часа, на територията на Участък Огоста взаимно с екипи на жандармерията е извършена профилирана полицейска интервенция по запазване на публичния ред и противопоставяне на конвенциналната престъпност.
Извършени са инспекции на 104 пътни транспортни средства, 121 лица и 6 обекта. Установени 12 нарушавания, за които са формирани 6 акта и 2 санкции с фиш по Закона за придвижване по пътищата, 2 акта по Закона за българските персонални документи и 2 акта по Закона за горите. Проверени са 8 лица, представляващи интерес за полицията.
Разкрити са 4 престъпни закононарушения – ръководство на нерегистриран товарен автомобил "Фиат Дукато " в село Винище от 37-годишна локална жителка, както и нелегално предпазване на безакцизни артикули и дървесина и противозаконен транспорт на дървесина в селата Смоляновци, Габровница и Д-р Йосифово.
При инспекции в къщата на 37-годишна жителка в село Смоляновци са конфискувани 0.455 грама противозаконен ситно нарязан тютюн, в дома на 38-годишен гражданин на село Габровница е открито нелегално предпазване на 1 куб. дъбова и церова дървесина, а при инспекция на 49-годишен гражданин на с. Д-р Йосифово е открито, че транспортира с каруца акациева дървесина, без контролна горска марка и документи, доказващи произхода й.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР