Служители на отдел Икономическа полиция към ОДМВР – Варна са

...
Служители на отдел Икономическа полиция към ОДМВР – Варна са
Коментари Харесай

Румънец открадна скоба във Варна

Служители на отдел Икономическа полиция към ОДМВР – Варна са задържали 43-годишен чужденец. До ареста през вчерашния ден сутринта се стигнало след извършени следствени дейности, които потвърдили, че мъжът е употребявал данни на непознати банкови карти, без притежателите им да знаят за това.

До момента е открито, че нарушителят е направил няколко транзакции на обща стойност към 40 000 лв.. Чужденецът бил настанен в хотел в кк „ Златни пясъци “, където последвало претършуване на населяваната от него стая. От нея чиновниците на реда иззели мобилен телефон, банкови карти и 37 грама марихуана. Образувано е досъдебно произвеждане по член 249 и член 354а от Наказателен кодекс – за потребление данни от платежен инструмент без единодушие на титуляра.

Досъдебно произвеждане е формирано против румънски жител, влезнал преди два дни на територията на страната ни. 25-годишният юноша е направил кражба на поставената на автомобила му „ скоба “ от Оперативна програма „ Общински паркинги и синя зона “ и се е отдръпнал от мястото с присвоената движимост в багажника. Извършителят е арестуван за период до 24 часа в ареста на Първо районно управление (на МВР).
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР