Служители на ГДБОП бяха наградени за високи постижения в противодействието

...
Служители на ГДБОП бяха наградени за високи постижения в противодействието
Коментари Харесай

Представители на Сикрет Сървис наградиха служители на ГДБОП

Служители на ГДБОП бяха наградени за високи достижения в противодействието на производството и разпространяването на подправена американска валута от представители на Сикрет Сървис - Съединени американски щати.

Поводът за оценките беше сполучливо извършената специфична интервенция, в границите на която бе обезвредена проведена незаконна група, занимавала се с правенето и разпространяването на неистинен банкноти и персонални документи.

Представителите на американската организация благодариха на ГДБОП за професионализма и сполучливата взаимна работа, в частност на чиновниците в бранш " Фалшификации ".

По време на церемонията шефът на ГДБОП, основен комисар Любомир Янев, благодари на всички чиновници от дирекцията за положените старания и постигнатите резултати.

Той акцентира, че обичайно положителното съдействие сред дирекцията и Сикрет Сървис през последните години докара до реализиране на отлични резултати по линия на противопоставяне на производството и разпространяването на неистинен парични знаци.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР