Служебното правителство успя да намали инфлацията двойно. Най-вероятно през месец

...
Служебното правителство успя да намали инфлацията двойно. Най-вероятно през месец
Коментари Харесай

Никола Стоянов убеден, че инфлацията за май ще бъде под 10%

Служебното държавно управление съумя да понижи инфлацията двойно. Най-вероятно през месец май тя да бъде под 10%. Това очакване изрази министърът на стопанската система Никола Стоянов.

Той е уверен, че служебният кабинет оставя стопанската система в надалеч по-добро положение спрямо това, което заварили.

" Леко ме нервира, че експерти наслагват концепцията, че има сериозна икономическа рецесия, такава няма, има единствено политическа рецесия ", изтъкна Стоянов. И добави - стопанската система върви доста добре и даже по-добре от плануваното.

Икономическият министър разяснява и възможното бъдещо постоянно държавно управление, въпреки и нормално да се ограничавал да показва мнение по отношение на политиката.

" Погледнато обратно във времето нормално когато се стигне до коалиция, има възторг, в този момент не виждам такова нещо ", озадачен беше Стоянов.

Иначе предложеният за министър на икономиката Богдан Богданов сега е част от екипа на Стоянов, стана ясно от думите му. Положителен сигнал е, че той е препоръчан, уповавам се да има последователност, съобщи той.

В министерството на стопанската система Стоянов заварил  " угнетени хора, противозаконни уволнения, раздробеност и стрес ". С Богданов се работи добре, увери Никола Стоянов.

" Успяхме по цивилизован метод и с транспарантни състезания да работим умерено. Надявам се да продължи тази линия. До момента в връзката ни съм забелязал, че държи на същите цели - да притеглим вложенията ", изясни Стоянов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР