Служебното правителство на президента подцени коронавируса, загубихме 1000 българи за

...
Служебното правителство на президента подцени коронавируса, загубихме 1000 българи за
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пред симпатизанти в Благоевградско: Управляващите виждат, че си отиват и се озлобяват повече

Служебното държавно управление на президента подцени ковид, загубихме 1000 българи за 1 седмица, сподели някогашният министър председател

Никой не има вяра към този момент на лъжите на Рашков и Радев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира десетки срещи със симпатизанти в Благоевградско и не спести на множеството безсилието на служебното държавно управление на Румен Радев с съответни решения за здравната рецесия, високите цени на тока и инфлацията от последните месеци.

“Лъжите на Бойко Рашков и Румен Радев за ГЕРБ бяха опровергани една по една и към този момент никой не им има вяра. Усещат, че си отиват, по тази причина се озлобяват от ден на ден! Защо се подвигна пет пъти цената на тока и на дървата за огрев? Колко костват в магазина олиото и хлябът? Каква е смяната? Животът нарастна с пъти в последните 7 месеца. Изпуснаха COVID-пандемията и цените на тока, тъй като бяха заети да чегъртат ГЕРБ”, означи Бойко Борисов.

Цяла Европа вижда, че България свети в тъмночервено

Със зелените документи целят да не дават обезщетения на бизнеса, само че заведенията за хранене са на 90% празни! Ще съсипят и зимния туризъм, тъй като цяла Eвропа вижда, че България свети в тъмночервено, уточни още Борисов.
И добави: “Стойчо Кацаров е прав единствено за едно - въвеждането на цялостен локдаун към този момент е безсмилено. Изпуснаха ковид и той към този момент е на всички места. Как учителите ще тестват по 200 деца всеки ден? Колко време ще отнеме това? Кога ще учат? Ами в случай че има инфектирани? На такива въпроси отговаряхме авансово, когато имаше НОЩ. Сега настана хаос”.

“Инвестицията в опазване на здравето е скъпа, само че избавя човешки животи! По време на ръководството на ГЕРБ лекари желаеха от нас да създадем инвестиция в тази болница за инвазивна кардиология. Защото хората от Банско, Разлог и селата в близост трябваше да се лекуват чак в Благоевград.

Служебният кабинет на Румен Радев подцени ковид и изпусна златното време за имунизация през лятото. В суматохата си в този момент дават на хората зелен документ след първа доза - могат да излъжат хората, само че не могат да излъжат вируса”, отговори на въпроси на локалните водачът на ГЕРБ.

“Стойчо Кацаров би трябвало да си скъса трудовата брошура. Всичко друго може да се възвърне, само че никой не може да върне отнетия човешки живот! Когато ние трябваше да управляваме страната в разгара на коронавирус пандемия, светът не знаеше с какво се бори, нямаше медикаменти, нито ваксини. Въпреки това положихме всички старания и преведохме страната през рецесията. Инвестирахме доста в лекарите на първа линия и в закупуването на жизненоважния “Ремдисивир”, сподели във връзка на фрапантния брой на нови случаи с COVID-19 Борисов.

Призовавам ви, ваксинирайте се!

Призовавам хората да се имунизират, това е единственото избавление, безапелационен беше Бойко Борисов. “Единствената значима тематика през днешния ден е по какъв начин да спасим хората от здравната рецесия, цените на тока и скъпите хранителни артикули. Призовавам българите да се имунизират, тъй като това е единственото избавление! Починалите българи единствено за седмица са над 1000! Управляващите страната са слаби, нерешителни и лъжливи. Уплашени са, тъй като към този момент доста човешки животи им тежат на съвестта”.

Сегашните ограничения със зеления документ са като подправени бронежилетки

Когато ние се борихме с пандемията, сегашните ръководещи пускаха подправени вести за майката на евродепутат от ГЕРБ и натякваха какъв брой са умрелите от “Астра Зенека” в света, означи Борисов, евентуално имайки поради изказвания в обществените мрежи на настоящия длъжностен здравен министър Стойчо Кацаров.

“Стойчо Кацаров и Велислав Минеков съзнателно блокираха ограниченията, когато нашето държавно управление се бореше с невидимия зложелател, именуван ковид. Министрите на Румен Радев палеха маски пред Министерски съвет, само че Господ е обективен и им сподели какво значи да носиш отговорност за човешки животи”, напомни Борисов.

И добави: “Призовах за обединяване на всички партии в името на това да спасим живота и здравето на българите. В отговор негодникът Стойчо Кацаров ме даде за прокурор, тъй като съм издал, че имунизациите са с изминал период на валидност. Безотговорността му си има цена - живота на хиляди българи! Нямат късмет да се оправят с рецесията без да вкарат локдаун, трябваше да го създадат преди две седмици. Сега неистина и родителите, че ще обезпечат ефикасни проби за деца. Зеленият сертифифкат, въведен по този метод, е като да изложиш хората на престрелка с подправени бронежилетки”.

Законите са за другите хора и когато им пречат ги сменят

Поетият от мен ангажимент към хората и кмета на Хаджидимово е изпълнен - пътищата в района са актуализирани, учебното заведение е като ново, мостът е реновиран, сподели още по време на обиколката си из Благоевградско Борисов.

“Румен Радев е назначил за министър човек, който няма право да бъде подобен. Кирил Петков може и да не го е позор, само че Радев би трябвало да се срами, тъй като наруши Конституцията. Законите са за другите хора и когато им пречат ги сменят. Продължават да назначават свои хора на всички места, а има две седмици до изборите. Назначи даже правосъдния си министър за парламентарен арбитър, с цел да няма повече решения на съда, които не му харесват”, уточни Борисов във връзка на решението на Конституционния съд.

И напомни по какъв начин през последните дни служебни министри получават трофеи и постове: “Поздравявам служебния учебен министър, че съумя до момента в който е министър да стане учен на Българска академия на науките, изпитван от подопечните си. Не че не заслужава, само че можеше да изчака! Тези хора нямат срам. Интересуват ги единствено постове и награди”.

Строим храмове за всички, с цел да живеем в мир и обич

“ГЕРБ застава твърдо зад кандидатурата на професор Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева! Доверието се печели с каузи, а не с празни думи. Ние вършим и джамии, и църкви, и манастири, с цел да се обичат хората. Каквато и политика да имаш, в тези райони има и християни, и мюсюлмани. Единственият метод да живеят, е да се почитат. Дадохме заплати и за поповете, и за учителите, и за имамите - всички са приравнени на учителите, тъй като би трябвало да проповядват добро”, сподели Борисов.

“Осъждаме нападението на офис на ЛГБТ с бито момиче от някакъв претендент президент! Осъждаме всякакво принуждение и отговорните би трябвало да си понесат отговорността. Много обичат 2-3 партии да си строят партийната акция с анти-ДПС изразителност, само че същинската борба в тези региони е сред ГЕРБ и Движение за права и свободи. Но тази борба ние я водим на терена на политиката. Направихме доста и за Якоруда, и за Белица, тъй като сме го създали за българските жители. Когато има схващане и разговор в обитаемоте места, хората живеят добре. А тези, които не са поставили една тухла, доста обичат да ни пришиват към Движение за права и свободи. Защо не дойдат тук да ни пришият, в Якоруда? Да дойдат и да видят каква война сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е в Благоевградска област. Мюсюлмани и християни би трябвало да се почитат, с цел да живеят дружно в мир. Затова вършим храмове за всички”, добави той.

“Това е силата на нашата партия - имаме и православни християни, и мюсюлмани, и католици. Строим храмове за всички, с цел да живеем в мир и любов”, заключи Борисов.
Готов съм за спор с Радев, само че той бяга
Готов съм за спор с Румен Радев когато и да е, само че той бяга. Не става дума за диспути, ние би трябвало да седнем и да се обединим за ограниченията. Какво да каже? 11 години какъв брой беше при нас цената на тока, а какъв брой е в този момент? Колко плащахме на бизнеса в рецесията, а в този момент една мярка няма и единствено банкрути! Какво да си кажем на този спор? Кое е по-добре от нашето ръководство? Един екскаватор няма, нищо не се строи. На всички медици и служители на реда на първа линия давахме пари. Виждате, че над 100 милиона откраднаха от разликата в цената на тока.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР