Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев поиска оставката на заместник-директора на

...
Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев поиска оставката на заместник-директора на
Коментари Харесай

Демерджиев чака оставка, кой изхвърча след трагедията

Служебният вътрешен министър Иван Демерджиев изиска оставката на заместник-директора на „ Гранична полиция ” Деян Моллов поради злополуката сред патрулка и рейс с мигранти в Бургас.

„ Още когато встъпих в служба, стана една рокада, която не се разясняваше доста. Директорът на „ Гранична полиция ” беше изместен като заместник-директор с една съществена цел – да се занимава с възпирането на мигрантския напън, който ние идентифицирахме като сериозен проблем. Тъй като имаше нужните пълномощия и опит, аз доста имах вяра, че той ще се оправи. Очаквах от него това и той пое ангажимент. Но защото задачата в последна сметка очевидно не е изпълнена, чакам господин Моллов да подаде оставката си до края на деня ”, съобщи Демерджиев на брифинг в Бургас, предава Нова.

Той бе безапелационен, че главната причина за нещастието с бургаските служители на реда е „ недокрай точно осъществяване на функционалностите на „ Гранична полиция ”, тъй като нейни чиновници е трябвало да спрат мигрантите още на границата ни.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР