Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един

...
Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един
Коментари Харесай

Шоуто на харвардските Бони и Клайд се изчерпало и тръгват надолу

Служебният кабинет е провален и задълбочава нещата във всеки един вероятен бранш. Това съобщи пред bTV политологът Калоян Методиев.

Той акцентира, че в последните 30 години служебните кабинети постоянно са били антикризисни като конструкт, като политика. По негови думи този е първият длъжностен кабинет, който е прокризисен.

" Той задълбочава нещата във всеки един вероятен бранш, изкарва хора на улицата, вместо да ги прибира, и неслучайно в негов знак се трансформира този потъващ транспортен съд, който всеки ден е по новините ", съобщи Методиев.

Според него новосъздадената партия на някогашните служебни министри също е част от казуса.
 Летящ старт за Петков и Василев засече Галъп
Летящ старт за Петков и Василев засече Галъп

Взимат електорат на Демократична България и Има Такъв Народ, само че интерес имат и последователи на Българска социалистическа партия и ГЕРБ

" Тези двама господа всеки ден или се забъркват в някакъв, с нарушавания на закона, с конституционни проблеми, с офшорни компании, с откровени неистини, че те са актуализирали бюджета, или с нещо друго, т.е. тези харвардски Бони и Клайд в един миг започнаха да преобладават политическия дневен ред в страната ", означи политологът. Той обаче изрази мнение, че са създали това прекомерно рано и прекомерно превъзбудено, изчерпвайки " детайлите на това шоу, което представяха, на тези фойерверки, и мисля, че удариха тавана и сега им следва едно назад ходене надолу във връзка с електоралното доверие ".

Според него партийната система е била много поразбита, което е голяма неточност и сега заплахата е президентската акция да " не захлупи " парламентарната. Методиев даде образец с метафората за щуреца и за мравката.

" Щурецът прави шоу, радостни се лятото, до момента в който мравката събира храна. Предстои ни доста тежка зима и в случай че ние изберем щуреца, не изберем мравката на тези избори, ще имаме големи проблеми като общество. Щурецът - това е президентската акция ", разяснява той.
 Кирил Петков би бил министър председател, само че не е наложително
Кирил Петков би бил министър председател, само че не е наложително

Политическа партия държи на поддръжката си за втори мандат на президента Румен Радев

По негови думи тя е доста забавна и притегля внимание. В президентската институция обаче съгласно него с изключение на да се родят проблеми в страната, не може да се направи доста във връзка с настоящата политика. Същинската работа - това, което прави мравката, била в Народното събрание.

Според Методиев няма да има въздействие върху страната и изборите.

Той уточни, че и, и са отвън дейната политика като претенденти в актуалната акция, тъй че по-скоро можело да понесат някакви персонални имиджови вреди, в сравнение с това да окаже въздействие върху страната и процеса на протичане на предизборната акция.
 Нинова към този момент вижда опция на Радев, предвижда по-трудна победа
Нинова към този момент вижда опция на Радев, предвижда по-трудна победа

И Анастас Герджиков, и Лозан Панов не са за подценяване, предизвестява водачът на БСП
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР