Служебните министри ще се окажат с единия крак в затвора,

...
Служебните министри ще се окажат с единия крак в затвора,
Коментари Харесай

Служебните министри ще се окажат с единия крак в затвора

Служебните министри ще се окажат с единия крайник в пандиза, тъй като би трябвало да престъпят закона, с цел да решат проблемите. Това сподели за “Твоят ден ” Димитър Манолов, президент на КТ “Подкрепа ”.

Според него изборите не са трансформирали позитивно упованията за икономическата обстановка. Няма положителни сигнали. Истински парадокс е таванът на цените на тока.

“Разходите в Топлоелектрическа централа, Водноелектрическа централа и слънчевите съоръжения са разнообразни, не може да коства едни и същи пари. Пазарна стопанска система към този момент няма. Цените на тока се образуват на измислени тържища с измислени търговци. Мерките нямат нищо общо с истината ”, счита той.

По думите му, в случай че е било подредено “от господари ” да има постоянно държавно управление и министри, ще има, другояче ще се управляваме от служебно.

“Всичко, което ни се случва, е в края на годината, когато се приема за бюджета за идната. Тазгодишният можеше да бъде обновен, само че явно тази опция е прескочена. Ако не бъде определен постоянен кабинет, няма да има орган, който да взема решение значимите задания. Тогава по закон ще разходваме 1/12 от бюджета за миналата година ”, акцентира Манолов.

Той счита българската стопанска система е тясно обвързвана с европейските и рецесиите няма по какъв начин да не се случат и тук. “Съсипването на европейската стопанска система е реалност. Така няма по какъв начин да ни подмине, ще бъдем част от всичко това. Много се забавихме с обезщетенията, стопанската система компенсира разноските с нарастване на цените. Не е добре, че страната поема толкоз задължения, само че не е и драма. Време е да се намерения за финансиране напълно на обучение, опазване на здравето и пенсионна система ”, разяснява президентът на КТ “Подкрепа ”.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР