Службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни

...
Службите ни разполагат с данни, според които наши политици, известни
Коментари Харесай

Бориславова: Руснаците плащат по 4000 лева месечно на политици и журналисти

Службите ни разполагат с данни, съгласно които наши политици, известни публицисти, анализатори, политолози и други появяващи се в публичните медии лица, получават възнаграждение непосредствено от съветската страна, в размер на 4000 лв. месечно, с цел да образуват публично мнение в интерес на комфортните на Руската федерация тези.

Това разкри в " Седмицата " по Дарик радио представителят на кабинета " Петков "  Лена Бориславова и още: 

" Това ще бъде оценка, която времето ще даде... Според мен се изизква доста предвидливост и доста огромна храброст и честност, с цел да вземеш подобен ход ", разяснява Бориславова относно отхвърли на Кирил Петков да номинира Асен Василев за кандидат-премиер.

Тя разкритикува желанието на професионалните политици да останат непременно.

" Биткаджийството, от своя страна, също крие риска да не може да бъде продължено това, което е преборено и извоювано ", изясни тя. 

" Те се употребяват  не с цел да разберем същината на казуса, а се употребяват с цел да се заиграят с неправилни разбирания и страхове на една част от популацията ", изясни тя по отношение на " френското предложение " и изгонването на съветските дипломати.

" Имаше трибунки, с цел да пазим разбиранията на един електорат, който не живее в сегашното ", изясни тя. 

" Имаме правилото на четирите очи, където Кирил Петков и Асен Василев, един до друг... Решават в каква посока да се продължи. Това бе разисквано на едно доста прочувствено съвещание на парламентарната ни група, което продължи над 4 часа. Всеки осъзна какъв исторически избор прави една персона в името група от хора ", изясни Бориславова.

Тя изясни, че Корнелия Нинова не е била фактор във взимането на това решение. 

Бориславова изясни, че през днешния ден стартират договарянията с Българска социалистическа партия в Народното събрание.

" Това за което се тормозим е неналичието на служебно Народно заседание. Това не е някаква наша прищявка... Изисква се работа на над 22 законопроекта ", безапелационна е Лена Бориславова. 

По думите й от Има Такъв Народ в този момент са още по-недоволни, а съгласно нея няма да бъдат удовлетворени до момента в който не получат мандат и не предложат противоречиви кандидатури.

Лена Бориславова бе безапелационна, че диалози с хора, които избират да си пълнят нощното шкафче с кюлчета не са сътрудниците, с които биха водили диалог, въпреки и да са " облечени в евроатлантически мними одежди ".  

По думите й непознати ползи " маскирани като народен интерес " са алена линия за " Продължаваме промяната ".

" Представете си, че ултиматумът на госпожа Митрофанова не идваше от нея, а от някой различен непознат дипломат. Ако идваше от Норвегия, от турския дипломат, в случай че идваше от гръцкия дипломат...Дали щяха тези политически сили да реагират по този метод?... Никой дипломат няма право на модерна България да й споделя " До 12 часа ще направиш Х или Y ", сподели още Лена Бориславова. 

По думите й не може да Русия да ни афишира за неприятелска страна и да ни стопира едностранно договорите, а след това да постъпва по този начин и да не чака остра реакция от България.

Тя изясни, че има данни за публични представители и политици, които получават по 4 хиляди лв. на месец от Русия, с цел да приказват в нейна изгода.

" Моето персонално разбиране е, че би трябвало доста добре да преценим рисковете от това да имаме хартиени бюлетини. Моралът на опозицията е доста по-нисък ", съобщи тя по отношение на начина на гласоподаване.

По думите й те не са показали пренебрежение по отношение на президента по отношение на консултациите. 

" Кой наруши конситуцията е тук? " за мен е е въпрос с явен отговор ", съобщи Бориславова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР