Службата по контрол на (ЦГМ) започва поставянето на т.нар. неприсъствени

...
Службата по контрол на (ЦГМ) започва поставянето на т.нар. неприсъствени
Коментари Харесай

От ЦГМ вече глобяват с неприсъствени фишове, не се обжалват

" Службата по надзор на (ЦГМ) стартира слагането на така наречен неприсъствени фишове на колите, които са паркирани в нарушаване на Закона за придвижване по пътищата, оповестиха от Столичната община.
Не е належащо лидерът да бъде в автомобила, с цел да се смята, че фишът е връчен. Самият развой на издаването на фишовете е цифров ", заяви заместник-кметът по направление превоз.
" Контрольорите на ЦГМ, които ще бъдат с отличаващи се униформи, разполагат с нужната техника да създадат инспекция и да издадат фиша ", добави ръководителят на УС на ЦГМ Никола Рогачев.
Екипите при нужда ще слагат фиша в транспарантен джоб, с цел да бъде предпазен от дъжд и сняг.
 Събира ли ЦГМ санкции с нелицензиран програмен продукт? (СНИМКА) Събира ли ЦГМ санкции с нелицензиран програмен продукт? (СНИМКА)
Работи ли Центърът за градска подвижност (ЦГМ) с нелицензиран програмен продукт, с чиято помощ в действителност събира санкции? Този въпрос задава потребите...
Всеки лидер, който е нарушил разпоредбите, ще може да заплати глобата в 7-дневен период, в това число и когато заплаща своите налози.
Санкциите по ЗДвП са в размер от 20 до 200 лв., като всеобщите нарушавания са сред 20 и 50 лв..
Наложените санкции не се апелират.
По думите на Кристиян Кръстев тази мярка на екипите на ЦГМ " ще разреши да се реагира на сигнали за погрешно паркирани коли, които пречат на придвижването и градския превоз, както и на достъпа до разнообразни институции, или се паркира в нарушаване в зелени площи. Първоначално инспекции за погрешно паркиране ще се правят по главните пътни артерии, където се движи градският превоз. “
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР