Службата по геодезия, картография и кадастър в Монтана обяви свободно

...
Службата по геодезия, картография и кадастър в Монтана обяви свободно
Коментари Харесай

Последен шанс! Кадастърът в Монтана си търси старши експерт

Службата по геодезия, картография и кадастър в Монтана разгласи свободно работно място за старши специалист, научи организация BulNews.
Работата на бъдещия чиновник се състои в това да взе участие в осъществяването на полски и писалищен инспекции, в приемателни комисии за всички типове геодезически действия, в работата на експертните препоръки към общините и други.
Изискваната минимална степен на приключено обучение е бакалавър V младши сан, с най-малък професионален опит от една година.
Кандидатите би трябвало да имат висше обучение в професионална област геодезия, както и да имат аналитична подготвеност за събиране, култивиране и разбор на информация и предложение на ефикасни решения. Трябва да познават и нормативните документи, свързани с длъжностните му отговорности и активността.
Минималният размер на главната заплата е 510 лв., като главното трудово заплащане се дефинира според от професионалния опит на спечелилия състезанието претендент.
Конкурсът ще бъде извършен на два стадия – решение на тест и изявление, като срокът за подаване на документи е до 14 декември.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР